Feldkamp'ın yerine tanıdık isim mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Hainz Feldkamp'ın sürpriz istifası ile boşalan Galatasaray teknik direktörlüğü görevine tanıdık bir isim geleceği iddia edildi.

Feldkamp'ın yerine tanıdık isim mi?
Feldkamp'ın yerine tanıdık isim mi?
GİRİŞ 05.04.2008 16:30 GÜNCELLEME 05.04.2008 16:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kanal 24'ün canlı yayında dile getirilen iddiaya göre Kalli'nin yerine Gheorghe Hagi'nin İstanbul'a çağırılacağı ileri sürüldü... Hagi ile görüşüldüğü iddiaları geçtiğimiz günlerlerde de gündeme gelmişti.

Hatırlanacağı gibi Fatih Terim'in ikinci kez görev yaptığı dönemde benzer şekilde veda etmesinin ardından Galatasbaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi teknik direktör olarak İstanbul'a getirilmiş ama o dönem istenen başarılara imza atamayarak ayrılmıştı.

Öte yandan Kalli'nin yerine 4 adayın ismi daha geçiyor.


Polat’ın tam yetki verdiği yöneticilerden Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İtalya’ya geçerek Teknik Direktör Alberto Zaccheroni ile Milano’da masaya oturduğu   ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.


Zaccheroni’nin, “Galatasaray gibi isim yapmış bir kulüpte görev almaktan gurur duyarım” dediği ifade edilirken, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, İtalyan hoca ile yaptıkları toplantının raporunu Adnan Polat ve yönetime sunacaklar. Şartlarda anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak belirlenen Guidolin ve Tardelli isimlerine gidilecek.

Öte yandan Feldkamp da hastalığının ardından sezon sonu ayrılıp giderken 'teknik direktörü ben seçeceğim' demiş ve Falco Götz ve Topmöller isimlerini önermişti.


Dün Menajer Bayram Tutumlu da 'Adnan Polat benden Michael Laudrup'u istedi' demeci vermişti.

YORUMLAR 10
  • 68 gençlik 16 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli Teknik Adam.... Arkadaşlar Rıdvan tam bir fenerlidir ve gs ye asla gitmez...Hagi ise gs taraftarlarına hırsız demiş başarısız bir teknik direktördür.Gs açısından hagi tercihi son derece yanlış olur.İtalyan teknik adamlar doğru tercihtir.Zaccheroni çok deneyimli bir teknik adam kariyerinde milan inter lazio gibi takımları çalıştırmış...Ancak şu anda hiçbir takımla çalışmak istemediğini açıklamıştır.Gs başarılı olmak istiyorsa teknik adam konusunda kesenin ağzını açmalıdır.Tabi öyle bir kese varsa :))
    Cevapla
  • osman sakrak 16 yıl önce Şikayet Et
    . size tavsiyem Rıdvan Dilmen getirin bu takımı yaparsa o şampiyon yapar
    Cevapla
  • yavuz serhan 16 yıl önce Şikayet Et
    Hagii. iyi bir futbolcuydu fakat her iyi futbolcu iyi hoca olamıyor.. ki Hagi bu konuda ki beceriksizliğini ortaya koydu...
    Cevapla
  • murat mirzabey 16 yıl önce Şikayet Et
    ulubatlı geliyorr. galatasaray yine garip garip isimleri piyasa verip eski çalştırıcısıyla anlaşacak bence..sauness
    Cevapla
  • isa tekmen 16 yıl önce Şikayet Et
    bence de . kesinlikle hagi gelmeli.unutulmasınki hagi bu takıma yıllarca satmadan emek verdi ve cok ii tanıyor gerek tr yi gerek takımı.bencede hagi gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle