Ben Bu Cihana Sığmazam’a kimsenin aklının ucuna gelmeyecek transfer! Final öncesi...

ATV ekranlarının iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam final yapmaya hazırlanırken sürpriz bir isim transfer edildi. Sayılı günler sonra ekranlara veda edecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Hazal Soncul katılıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a kimsenin aklının ucuna gelmeyecek transfer! Final öncesi...
Ben Bu Cihana Sığmazam’a kimsenin aklının ucuna gelmeyecek transfer! Final öncesi...
GİRİŞ 14.05.2024 10:59 GÜNCELLEME 14.05.2024 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine taze kan geliyor. Yayınlandığı her hafta sürprizlerin dur durak bilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam’a bu kez Hazal Soncul geliyor.

Güldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladıGüldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladı

Yayın hayatının bitmesine az bir zaman kala kadroya getirilen Hazal Soncul, hikayesiyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çekecek. Oyunculuk kariyerinde Vatan Sensin, Çukur ve Erkek Severse gibi projelerde kameralar karşısına geçen Hazal Soncul’un Ben Bu Cihana Sığmazam’daki rolü netlik kazandı.

Teşkilat'ta beklenmedik veda! Başrol oyuncusu kendisine ayrılan sürenin sonuna geldiTeşkilat'ta beklenmedik veda! Başrol oyuncusu kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi

Soncul, başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Burak Çelik gibi isimlerin paylaştığı projede ‘savcı’ rolüyle olayların seyrini değiştirmeye hazırlanıyor. Öte yandan 2 sezondur ATV ekranlarında varlık gösteren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 68.bölümüyle son kez seyircilerin karşısına geçecek.

Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Atv 1 hafta önce Şikayet Et
    Demekki sayın atv yöneticileri eşkıyayı bitirmeniz hataymış konsepti konusu herşeyi aynı olmasına rağmen tutmadı
    Cevapla
  • seref yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    sezon finalimi yoksa toptan finalmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Reisi'nin ölümüyle ilgili İsrail'den açıklama
Bakan şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?