Arka Sokaklar’a unutulmaz isim geliyor! İlk günkü heyecanla izlenen diziye gelen gelene

20 yıla yakın bir süredir televizyon ekranlarında yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklar’da transferlere bir yenisi daha eklendi. Eski isimlerin teker teker döndüğü Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna bu kez Ferit Aktuğ getirildi.

Arka Sokaklar’a unutulmaz isim geliyor! İlk günkü heyecanla izlenen diziye gelen gelene
Arka Sokaklar’a unutulmaz isim geliyor! İlk günkü heyecanla izlenen diziye gelen gelene
GİRİŞ 14.05.2024 10:46 GÜNCELLEME 14.05.2024 10:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar projesine taze kan getirildi. Yayınlandığı her hafta seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle seyredilen Arka Sokaklar’a Ferit Aktuğ’un transferi yapıldı.

Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!

18 senedir ekran macerasına hız kesmeden devam eden Arka Sokaklar projesine bilindiği üzere eski oyuncular birer birer getirilmişti. Şevket Çoruh, Oya Akar gibi iddialı isimlerin tekrardan katıldığı diziye Ferit Aktuğ’un da dahil edilmesi büyük ses getirdi.

Son olarak Bambaşka Biri projesinde kameralar karşısına geçen Ferit Aktuğ, Arka Sokaklar’ın 10 Mayıs tarihinde yayına girecek yeni bölümünde izleyicisini ağırlamaya hazırlanıyor.

2002’den bu yana oyunculuk kariyerini devam ettiren Ferit Aktuğ, 'Tevfik Moralı' karakteriyle gümbür gümbür geliyor. Ünlü oyuncu geçmiş dönemde Koçum Benim, Aramızda Kalsın, Kavak Yelleri, Ufak Tefek Cinayetler, Ah Nerede, Bambaşka Biri, Mazi Kalbimde Yaradır, Haziran Gecesi, Kördüğüm gibi projelerde de boy göstermişti.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye 2.sezon öncesi bomba transfer! İmzalar resmen atıldıKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye 2.sezon öncesi bomba transfer! İmzalar resmen atıldı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • dmr 1 hafta önce Şikayet Et
    18 yıllık dizi ama saçma sapan dizi bir ekip düşünün tüm olaylara bakıyor ekiptekilerin hal ve hareketleri gerçek polisleri yansıtmıyor ukala ukala konuşmalar aşk meşk almış başını gidiyor içişleri bakanı nasıl izin vermiş böyle bir dizinin çekilmesine yayınlanmasına gerçeklerden tamamen uzak bir dizi.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    islam düşmanı dizinin reklamını yapanlar, vay sizin halinize...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Reisi'nin kaza öncesindeki son görüntüleri
Bakan şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?