Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de 'Necmettin Alp' fırtınası esecek! Gelişi göze çarptı

2.sezon onayı aldığı öğrenilen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ailesine 1 yeni üye daha katılıyor. 10 Haziran tarihinde sezon arası vermeye hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye bu kez Hüseyin Erkanlı getiriliyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de 'Necmettin Alp' fırtınası esecek! Gelişi göze çarptı
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de 'Necmettin Alp' fırtınası esecek! Gelişi göze çarptı
GİRİŞ 14.05.2024 10:23 GÜNCELLEME 14.05.2024 10:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi hanesine bir yeni isim daha yazılıyor. Sayılı günler sonra tempolu ve yorucu geçen bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Hüseyin Erkanlı geliyor.

Sedat İnci'nin yönetmenliğinde 13 Kasım 2023'ten bu yana çekimleri yapılan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni transferi Hüseyin Erkanlı'nın rolü belli oldu.

Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!

24.bölümden itibaren kameralar karşısına geçecek olan Erkanlı, Necmettin Alp karakteriyle TRT1'in reyting rekortmeni dizisine farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Daha önce de Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Hüseyin Erkanlı, yeni adresiyle hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

Arka Sokaklar’a Kavak Yelleri'nden dev transfer! Ekranların tozunu atmaya geliyorArka Sokaklar’a Kavak Yelleri'nden dev transfer! Ekranların tozunu atmaya geliyor

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra her Pazartesi akşamı yayına giren ve Hasan Erimez ile Serdar Özönalan'ın senaryosunu kaleme aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 10 Haziran tarihinde sezon finali yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Mete Han 1 hafta önce Şikayet Et
    Selahaddin Eyyubi gibi bir konu ancak böyle harcanabilirdi. Mehmed: Fetihler Sultanı'ndan ders alın biraz. Elde kılıçlar kovalamaca olmadan da çok güzel ve heyecanla izleniyor. Selahaddin Eyyubi'nin yönetmen ve senaristleri M: FS yi biraz izlesinler.
    Cevapla
  • Özgür Filistin 1 hafta önce Şikayet Et
    Müsamere gibi, aynı sahneleri tekrarlayıp duruyorlar. Selahaddin Eyyübiye, Gazzeye, Kudüs’e yakışmamış.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 hafta önce Şikayet Et
    Sezon finali degilde FINAL yapsalarda su sacma sapan senoryalardan kurtulup hic degilse SELAHATTN EYYUBI'nin adini daha fazla rezil etmeseler.
    Cevapla
  • Yusuf313e 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasıl bomba ben hayatımda ilk defa duydum
    Cevapla
  • Paçavra serçe 1 hafta önce Şikayet Et
    İyide dizi felaket artı bu adam kimki bomba olsun 2 sınıf
    Cevapla
DİĞER HABERLER
UCM'den İsmail Heniyye ve Kassam Tugayları kararı! Hamas'tan flaş açıklama!
Levent Gültekin'den İBB Başkanı İmamoğlu'na Roma tepkisi: Babanın parasıyla mı?