Hürriyet'in bölen haritası İngiliz çıktı

Hürriyet Gazetesi’nin spor ekinde yer alan 'bölünmüş Türkiye' haritası İngilizlerin çıktı. Skandal harita Ada’nın en çok ziyaret edilen bir spor sitesinde de var. İşte bölücüğün ayrıntıları:

Hürriyet'in bölen haritası İngiliz çıktı
Hürriyet'in bölen haritası İngiliz çıktı
GİRİŞ 09.04.2008 16:00 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi’nin spor ekinde yer alan bölünmüş Türkiye haritası, İngilizlerin çıktı. Skandal harita Ada’nın en çok ziyaret edilen bir spor sitesinde de var.

Hürriyet Gazete’sin haftalık spor eki, Hürriyet Spor’da yer alan bölünmüş Türkiye haritası, İngilizlerin en çok ziyaret ettiği bir spor sitesinde çıktı. Samanyoluhaber.com’da yer alan habere göre, Ada’nın en çok tıklanan spor sitesi www.football.co.uk’un, Avrupa’daki stadyumların tanıtıldığı sayfasında yer alan ülke haritalarında, Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin çıkarılmış olduğu görünüyor.

Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve gazetenin yazarlarından, Mehmet Y. Yılmaz, Yılmaz Özdil ve sanatçı Ercan Saatçi’nin de haftalık spor yazıları yazdığı Hürriyet Spor’un bu haftaki sayısında yer alan haritayı ortaya çıkarmamızdan sonra Haber7.com’a gelen telefon ve maillerinde ise Hürriyet’in bu skandala iki kere imza atmış olmasına dikkat çekiliyor…

Geçen sene dağıtımını üstlendi bilgisayar oyunu Hugo’da benzer haritanın yer almasından sonra, Hürriyet’in bu skandala yeniden imza atmasının sorgulanması gerektiğini ifade ederken, Hürriyet’in konuyla ilgili bir nasıl bir açıklama yapacağını ise merak ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÜRRİYET'İN SKANDAL HARİTALARIYLA İLGİLİ HABERLER

 

Hürriyet, ülkeyi bir kez daha böldü!
Hürriyet Türkiye’yi yine böldü. Geçtiğimiz yıl verdiği çocuk oyununda Türkiye’nin yarısının olmadığı harita yer alan Hürriyet Gazetesi bu sefer de spor ekinde aynı skandala imza attı!

 

Hügo: Vatan haini kahraman! /Video
Hügo promosyonu Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İşte Kanal A'nın ortaya çıkardığı psikolojik savaş yoluyla Türkiye'yi parçalanmış gösteren oyundan görüntüler ve uzmanların tepkisi...

 

Vatana ihanet gibi promosyon oyun
İhanet gibi promosyon. Türkiye’yi parçalanmış gösteren çok harita skandalı oldu ama hiçbiri bu denli pervasız ve tehlikeli değildi. İşte psikolojik savaş ürünü oyunun resimleri


Haber 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 26
  • Tuğrul Gümüş 16 yıl önce Şikayet Et
    OKUMAYALIM O GAZETELERİ. Suç kimsede değil suç tamamiyle Türk Toplumnda. Çünkü bu gazetelerin ve TV kanallarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Bize hitap etmediğini bildiğimiz halde göz göregöre okuyor ve izliyoruz. Bu saatten sonra bu gazeteleri almamı sonlandırıyorum. Alana da yazıklar olsun.
    Cevapla
  • gmlq1905 16 yıl önce Şikayet Et
    alıştık artık. bazı medya organları ısrarla insanlara korku duygusunu aşılamaya çalışıyor.İnsanları ,hala eskisi gibi kolay kandıracaklarını sanıyorlar yada hala kendileri aynı zihniyetteler ...yalan yada krize neden olcak haber yapmaya alışmışlar.Krizden nemalanlar ,kriz çıkarmaya çalışıyor.Uğraşmasınlar TÜRK milleti unutmaz!!! Sadece kenara not eder....
    Cevapla
  • Kaan Asrer 16 yıl önce Şikayet Et
    KİMİN NE OLĞUNU ANLAMAK ÇOK MU ZOR!!!. Bakın bakalım bugün bu ülkeyi M.Kemal Atatürk laiklikle mi yoksa misak-ı milli sınırları içindeki topraklar için savaşarak mı kurtardı? Lütfen bu soruya kendi vicdanınızla cevap verin.Ayrıca neredeyse %50 oyla gelen bipartiyi kapatmaya kalkanlar neden acaba bu olayı görmezler.Ayrıca neden bu kapatmada davası ergenekon dan sonra oluyor.Acaba birilerinin kuyruğu mu sıkıştı.Kuyruklarından tutulup çıkarılmadan önce o eli kırmayı mı istiyorlar.VE bugün kapatmaya çanak tutan o medya organının nemal oldugu ortada.
    Cevapla
  • GALATASARAY 16 yıl önce Şikayet Et
    devlet hesap sorsun. cHp haadi bakalom ota naneye soru önergesi hazırlarsınız başlayın bakalım hadiiiiiii
    Cevapla
  • özmen konak 16 yıl önce Şikayet Et
    hesapta cumhuriyetciler!!. 30 yıldır türkiye\'ye siyaset oyunlarıyla yön veren bu kurumlar düzlüğe çıkmaya calışan bu ülkeyi bölmek için haladaha uğraşmaktan bıkmamışlar. yazıkki bu insanları bu kurumu okuyan insanlar ve belirli bir kitle doğruları görmekten kaçınıyor. merak ediyorum ne kadar para veriyorlar bu kitlelere de beyinlerini satın alıyorlar.. çok yazık çok yazık.. bu kurumların üzerine gitmeden gerçekleri çıkmadan rahat uyku yok bize... kalın sağlıcakla.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi