Baykal: Beğenmeyen parti kursun!

CHP lideri Baykal, bildiği doğrultuda siyaset yapmaya devam edeceğini ifade ederek, CHP'nin yanlış yönetildiğini düşünenlerin alternatif bir oluşumu kurabileceklerini söyledi.

Baykal: Beğenmeyen parti kursun!
Baykal: Beğenmeyen parti kursun!
GİRİŞ 11.04.2008 09:12 GÜNCELLEME 11.04.2008 09:12
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

CHP lideri Deniz Baykal, CHP'nin yanlış yönetildiğini düşünenlerin, CHP'ye oy verdiklerinden şikayetçi olanların alternatif oluşturabileceklerini ifade ederek, ancak bunun hiçbir zaman gerçekleştirilmediğini ileri sürdü. CNN Türk Televizyonu'nda katıldığı canlı yayında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Baykal, CHP'nin 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak 32. Olağan Kurultay'ında yeni bir açılım yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru üzerine CHP'nin kendi içinde belli bir trende yükselişini gösteren bir parti olduğunu söyledi.

CHP'nin yanlış yönetildiğini düşünenlerin, CHP'ye oy verdiklerinden şikayetçi olanların alternatif oluşturabileceklerini kaydeden Baykal, ancak bunun hiç bir zaman gerçekleştirilmediğini, bu durumun da CHP'ye gösterilen saygının haklı olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti.

SIKINTISI OLAN GEZER!

Türkiye'de siyaset coğrafyasının çok değiştiğini anlatan Baykal, CHP'nin özgürlükçü anlayışının ise hiç değişmediğini ifade etti. Baykal, Anadolu'yu gezmediği yönündeki eleştirilere ilişkin soru üzerine de Anadolu'yu en çok gezmiş siyaset adamı olduğunu, 30 yıldır gezdiğini kaydetti. Baykal, yaşanan dönemde siyasetin; ülkenin şartlarını değerlendirerek, ülkenin önüne çıkış yolları koyarak yapıldığını ileri sürerek, “Tayyip Bey niye geziyor, çünkü sıkıntısı var” dedi.

AA

YORUMLAR 49
  • Ayhan Alkaç 16 yıl önce Şikayet Et
    SAKARYALI KARDEŞİME. Baykal oraya uğrarsa kahve içirmeyi unutma. Muhabetiniz artar... Ne olsa 40 yıl hatırı vardır. Gün gelecek Anayasa Mahkemesi\'ne gidecemeyecekler umarım. Ha bu arada Trabzonspor taraftarları; CHP\'ye gidin Anayasa Mahkemesi\'ne buşvursunlar. \"Trabzonspor bu sezon şampiyon olsun, gelecek sezon şampiyon olsun\" desinler. İnan varya şampiyon ilan ederler. CHP ne dese Anayasa Mahkemesi onu yapar.
    Cevapla
  • Abdullah KUL 16 yıl önce Şikayet Et
    yalnışın doğrusu olmaz sen yanlışsın. Ben seni bildim bileli hep yalnışsın.Senin doğrunda yanlışlarla dolu senin dünyaya gelmen bile yanlış seni istemiyoruz.Senin Chp nin başından gittiğin gün ülkenin kurtuluşudur, bayram ilan etmek lazım.
    Cevapla
  • NURİ TELLİOĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    BİNGÖL\'LÜ KARDEŞİME .. Sadece Bingöl\'emi Sakarya\'yada gelemiyor .Nereye gitmiş ki zaten ANTALYA\'dan başka. Akşam sabah Mahkeme kapılarında adamlar eeeee bir kaleleri oraları kaldı.
    Cevapla
  • mimiga mimiga 16 yıl önce Şikayet Et
    İleriki günlerde çok eğleceğiz:)). Madam Ruhat Mengi programına çağırdığı Kemal Kılıçdaroğlu\'na yeni oluşumlara fırsat verip vermeyeceklerini soruyor. Kılıçdaroğlu Baykal\'a yıkama yağlama çekiyor.Ruhat\'ın suratı nasıl asıldı nasıl.. Laf dalaşına girip birbirlerini fena halde bozdular. Eeeee hani Atatürk\'ün partisiydi hani içinizden gelmese de vatandaşlık görevinizdi. Baykal\'a rağmen oy vermiştiniz. Yine aynı şeyi yapacak mısınız?Saolun Ruhatlar sağolun Armanlar... Atatürk sizinle gurur duyuyor
    Cevapla
  • Ayhan Alkaç 16 yıl önce Şikayet Et
    BİNGÖL\'e Gel O Zaman. Madem Anadoluyu 30 yıldır geziyorsun, yolun bu 30 yıl içinde neden Bingöl\'e uğramadı. Gel sana bir kahve içirelim, Anadolu ile muhabetin artsın. Seçim kampanyasında sadece batı illlerini, Giresun\'da Fındık( Fındık ile uğraşanların oylarını kapmak için) olduğu için oraları gezdin. Millet artık yemiyor bunları sayın Baykal. Demokrat Parti döneminde ki köylüler yok karşınızda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi