Ne Baykal geldi, ne de Başsavcı

Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıldönümü törenine Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın da katılımıyla yapıldı. Törenden oldukça dikkat çeken bir ayrıntı vardı.

Ne Baykal geldi, ne de Başsavcı
Ne Baykal geldi, ne de Başsavcı
GİRİŞ 25.04.2008 11:15 GÜNCELLEME 25.04.2008 11:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesi'nin 46'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan tören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla başladı.

Anayasa Mahkemesi'nin 46'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan tören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla başladı. Anayasa Mahkemesi'nde yapılan törene Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu da katıldı.


Törene CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın katılmaması dikkat çekti.


Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer konukları kapıda karşıladı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği tören saygı duruyu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Kılıç'ın konuşmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç yaptı.

YORUMLAR 9
  • H.Fahrettin ALBAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. Mümkünse hiçbir yere gelmesinler!
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 16 yıl önce Şikayet Et
    . İkisinin birden katılmamaları tesadüftür. Dönerciye gitmişlerdir.Başbaşa daha gerçekçi oluyor demişlerdir.Öyleya canım.Ne de olsa gerçek iki dost
    Cevapla
  • ahmet ercan 16 yıl önce Şikayet Et
    ben biliyorum. yeni bir düzen kuruyorlardır yakında kokusu çıkar
    Cevapla
  • kajmeran 16 yıl önce Şikayet Et
    kızardımı acaba!. eee nede olsa onlarin isleri kapatma davalari acmak okadar.bence yuzleri kizardi gelemediler :)(nerdeeee kizarmazki sadece hayal benimkisi)
    Cevapla
  • ibrahim halil 16 yıl önce Şikayet Et
    utandıklarından gelmemişler. bu iki vatandaş utanclarından gelmemişlerdir olmazyn yüzleri kızarır diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!