Atatürk'ü peygamberle kıyaslayınca

CHP Denizli İl Başkanı Kavak, canlı yayında Denizli Vali Yardımcısı Güney'in 'Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor' sözüyle ilgili öyle bir kıyaslama yaptı ki stüdyo buz kesti.

Atatürk'ü peygamberle kıyaslayınca
Atatürk'ü peygamberle kıyaslayınca
GİRİŞ 30.04.2008 10:09 GÜNCELLEME 30.04.2008 10:09
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

CHP'li Başkandan Peygambere büyük saygısızlık... CHP İl Başkanı, CNN'de 'Hz. Muhammed' hakkında söylediği kelimelerle izleyenleri şok etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programına, canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney hakkındaki iddialar hakkında konuşurken inanılmaz bir mukayese yaptı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in 'Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor' sözüne istinaden 'Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar' dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken Ahmet Hakan hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.
Programa CHP Denizli İl Başkanı Alli Kavak'ın yanısıra; AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci Taraf Yazarı Yasemin Çongar ile Yazar Eser Karakaş konuşmacı olarak katıldı.

CHP yönetiminin, Denizli İl Başkanı Alli Kavak'a nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR 287
  • Mahir YILDIZ 15 yıl önce Şikayet Et
    Çatışma ortamı istiyorlar. her fırsatta chp liler sistematik olarak bilinçli bir şekilde her zeminde İslam a ve dini değerlere saldırmaya çalışıyorlar .İstiyorlarki biri onlara şiddetle karşılık versin onlarda \"işte bunlar sadece şiddetten anlarlar\" desinler. ama bu olmayacak kimse onlarrın seviyesine inmez. Atatürk ü Hz Muhammed (s.a.v.) ile kıyaslamaya ve Atamızı peygamber konumuna çıkartmaya çalışıyorlar . unutmasınlar ki Atamız Türk Miletinin yeniden soluk almasını sağlamış önderimizdir. Efendimiz ise bütün Alemlere rahmet ola
    Cevapla
  • mehmet çınar 15 yıl önce Şikayet Et
    nalet olsun bu zihniyete. yazıcak kelime dahi bulamıyorum bu zihniyete yazıklar olsun yerin dibine batsın.......
    Cevapla
  • selahaddin 15 yıl önce Şikayet Et
    Ebu cehil. CHP ebu cehilin yeni versiyonu
    Cevapla
  • HAMDİ SÜRÜCÜ 15 yıl önce Şikayet Et
    yanlışlık mı? Bilgisizlik mi?. Dini bilgisi olmayanın dini referanslardan bahsetmemesi gherektiğini anlar umarım.
    Cevapla
  • salih Bilgilibaşlar 15 yıl önce Şikayet Et
    konuşmaya değmez bir zat. Bu bozuk kişilik hakkında konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyor, kendisini Allah\'a havale ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto