Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?

İki cihan güneşi, rahmet elçisi peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) örnek hayatının anlatıldığı, tamamı kuşe kağıda ve piyasa fiyatı 22 YTL olan bu muhteşem esere sahip olmak çok kolay! -Advertorial-

Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?
Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?
GİRİŞ 27.05.2008 09:50 GÜNCELLEME 07.09.2017 00:10
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

www.globalkitap.com Global Yayıncılık Sipariş Hattı : 0212 444 444 1

 

 

 

ÜCRETSİZ,HEDİYE KİTAP İSTER MİSİNİZ ?
İKİ CİHAN GÜNEŞİ, RAHMET ELÇİSİ PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED(SAV.)

PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV)’İN ÖRNEK HAYATININ ANLATILDIĞI,TAMAMI KUŞE KAĞIDA VE PİYASA FİYATI 22 YTL OLAN BU MUHTŞEM ESERE SAHİP OLMAK İÇİN SADECE SİTEMİZE GİRİP KİTAP KULÜBÜNE ÜYE OLMANIZ VE KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAMANIZ YETERLİDİR.

 

 

 

 

 


İÇERİSİNDE,
PEYGAMBERİMİZ (SAV)’İN ;
ŞEMAİL-İ ŞERİFİ TEBLİĞİ
AHİR ZAMAN İLE İLGİLİ HADİSLERİ
TÜM İNSANLIĞA ÖRNEK ADALETİ
KURAN’DA VE HADİSLERDE PEYGAMBERİMİZ(SAV)’İN DUALARI
GİBİ DAHA BİRÇOK KONU ANLATILMAKTADIR.

“Ey iman edenler,size hayat verecek şeylere sizi çağırdığı zaman,Allah’a ve Resulü’ne icabet edin.Ve bilin ki muhakkak Allah,kişi ile kalbi arasına girer ve siz gerçekten ona götürülüp toplanacaksınız.”(Enfal Suresi,24)

 

 

 

 


 SİTEMİZE GİRİP,KİTAP KULÜBÜNE ÜYE OLAN VE KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAYAN HERKESE ÜCRETSİZ HEDİYEMİZDİR.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İÇERİSİNDE ;
PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV)’İN CENNET İLE İLGİLİ HADİSLERİ KURAN-I KERİMDE BİLDİRİLEN CENNET NİMETLERİ CENNETTEKİ YİYECEKLER,ZENGİNLİK VE BOLLUK GİBİ BİRÇOK DETAYLI KONU ANLATILAN TAMAMI KUŞE KAĞIDA 344 SAYFALIK MUHTEŞEM BİR ESER.

 

 

 

 

 

'Allah,mümin erkeklere ve mümin kadınlara içinde ebedi kalmak üzere,altından ırmaklar akan cennetler ve adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir…” (Tevbe suresi,72)


HEDİYELERİN EN GÜZELİ KİTAPTIR.
KİTAPLARIN EN GÜZELİ KURAN’DIR.

 

 

 

 

 

Bundan 14 asır önce Allah,tüm insanlara yol gösterici bir kitap olan Kuran-ı Kerim’i indirdi.Rabbimiz tüm insanlığı bu kitaba uyarak kurtuluşa ermeye davet etti.İndirildiği günden kıyamete kadar insanlığın yegane yol göstericisi de bu son ilahi kitap Kuran olacaktır.
Bu kitapta Kuran’ın bilimsel mucizelerinin yanı sıra,geçmiş ve gelecekle ilgili bazı haberlere ,Kuran’ın edebi yönden mükemmelliğine ve Kuran’ın matematiksel mucizeleri ile ilgili örneklere de yer verilmektedir.

 

 

 

 

 

 

Tamamı kuşe kağıda
Toplamda 472 sayfa
Piyasa Fiyatı 20 Ytl
Sitemize girip, kitap kulübüne üye olan ve kargo ücretini karşılayan herkese
Ücretsiz Hediyemizdir…

www.globalkitap.com Global Yayıncılık Sipariş Hattı : 0212 444 444 1

 

 

 

 

 

 


OKURKEN GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAĞINIZ DEV BİR ANSİKLOPEDİ

Bir dolarlık Amerikan banknotunun üzerinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin Büyük Mührü yer alır. Mührün iki yüzü vardır. Bir yüzünde ABD'yi sembolize eden bir kartal bulunur. Öteki yüzde ise, tepe kısmı mason localarının ünlü sembolü olan 'üçgen içinde göz'le tamamlanmış bir piramit yer alır. Bu 'masonik' piramitin üstüne ve altına ise iki ilginç Latince ibare konmuştur: Annuit Coeptis ve Novus Ordo Seclorum.

Annuit Coeptis 'başlanmışın tamamlanması' demektir. Novus Ordo Seclorum ise, Başkan Bush'un 'Yeni Dünya Düzeni'ni ilan etmesinden sonra daha çok dikkat çeken bir anlam taşır: 'Yüzyılın Yeni Düzeni'. Ancak bu ibarenin içindeki seclorum kelimesinin Latince'deki ikinci sözlük anlamını alırsak, bu kez daha da ilginç bir mesajla karşılaşırız. Seclorum'un ikinci anlamı 'seküler'dir, yani 'din-dışı'.

Bu durumda ABD Büyük Mührü'ndeki mesajı şöyle okuyabiliriz: 'Başlanmışın tamamlanması... Yeni Seküler (din-dışı) Düzen'...

Bu ifadelerin ünlü masonik sembol 'üçgen içinde göz' ile birlikte kullanılmış olmasından yola çıkarak da bu 'düzen'e, Yeni Masonik Seküler Düzen ya da kısaca Yeni Masonik Düzen diyebiliriz.

Yeni Masonik Düzen'in etkileri ise bugün karşı karşıya olduğumuz pek çok sorunda; etnik çatışmalarda, ideolojik kavgalarda, hatta gelecekte dünyada yaşanacağı söylenen 'Medeniyetler Çatışması'na kadar uzanan pek çok gelişmede kendini göstermektedir.

Bu kitap, dünyanın resmi tarihini ve resmi ideolojisini bir kenara bırakıp, kurulu olan Dünya Düzeni'nin gerçek tarihini ve gerçek yöneticilerini tanıtmaktadır.

PİYASA FİYATI 30 YTL.1,5 KG AĞIRLIĞINDA,750 SAYFA
SİTEMİZE GİRİP KİTAP KULÜBÜNE ÜYE OLAN VE KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAYAN HERKESE SADECE 5 YTL

 

 

www.globalkitap.com Sipariş hattı: 0212 444 444 1

 

YORUMLAR 173
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    İdris Kartal\'ın sponsorluğuna destek çıkıyorum. Hiç düşünmeden herşeye para verebilip bir kargo parasına gücü yetmeyen ama beleş olsaydı ben de okurdum diyenler Daha önce kitap dergi ve cd\'leri alıp başklarıyla paylaşıyordum Bundan sonra sizinle ilgileneceğim yeter ki okuyun 300 kişiye kadar kargo masrafını karşılayacağım Ciddiyim
    Cevapla
  • sevgi zorlubayır 15 yıl önce Şikayet Et
    Haber7\'ye çok şey borçluyuz. Benim yaşadığım çevre dini bilgi bakımından zayıf ve fakir bir çevredir, insanlar ceplerindeki parayı kuruşuna dikkat ederek harcarlar. Yorumlara baktımda insanlar büyük hesaplar içindeler. Biz bize dini bilgi eksikliğimizi giderecek kitapları kolay bir şkilde ulaştıran haber7 ye çok teşekkür ediyoruz. Yoksa biz bu kitapları nasıl alırız?? Habr 7 ye ilan veren Harun Yahya adlı yazara da teşekkr Allah onuda muvaffak kılsın.
    Cevapla
  • idris kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    sıkıldım . tamam arkadaşlar.. bu eseri almak isteyenler ve 10 lira vermek istemeyenler beni arasınlar. 160-170 kişiyi geçmemeye bakın.. tamam 200 olsun.. sen de gel 201.. başka var mı..
    Cevapla
  • demir dostcan 15 yıl önce Şikayet Et
    doğru sözlüye uymalıyız. Herkes ahiret hayatında cennette yaşamak için Allah\'ın ayetlerine uyulması gerektiğini bilir. Harun Yahya kitapları da Allah\'ın ayetlerine çağırıyor. Ben Harun Yahya\'yı ve eserlerini seviyorum. Sevmeyen de olabilir. Ancak bu bahsettiğim gerçeği değiştirmez. Ahiret için, Allah\'ın ayetlerine uyma, gerçeğini..Kuran\'da da bahseder, geçmiş elçiler müminler toplumlarını Allah\'a cağırır. Onlar da bu çağrıları dinlemez hatta düşman kesilir. Eskilere benzememek lazım. Doğru sözlüye uyulur onunla boş yere uğraşılmaz!
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    10 YTL kargo parası aman ne para! Sakın aldanmayın! Ücretsiz kitap dağıtan başka yayıncılar da var!. Tabi madem yapacaklar doğru yapsınlar bana mı kaldı 3 ytl ödemem gereken kargoya 10 ytl ödemek 10 YTL iki günlük sigara parası,2 kilo kiraz,3 kilo çilek parası. ben bunlardan vazgeçmem yolluyorlarsa tamamen beleş olsun. Bana ne kitabın içeriğinin paha biçilemez oluşundan! Müjde yayıncılık nasıl yapıyordu misyonerliğini? Bir mektup yazdım kitap istiyorum dedim her hafta bana ücretsiz incil ve benzeri kitaplar gönderdiler. Bana mı kaldı böyle bir ortamda 10 ytl ile çorbada benim de tuzum bulunsun demek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması