CHP, Yargıtay'ın bildirisini görüşecek

CHP MYK, Genel Başkan Deniz Baykal ve üyelerin katılımıyla toplandı. Hükümetin icraatları, Başbakan Erdoğan hakkındaki gensoru ve Baykal'ın hafta sonu çalışmalarının ele alınacağı toplantıda, Yargıtay'ın bildirisi de görüşülecek.

CHP, Yargıtay'ın bildirisini görüşecek
CHP, Yargıtay'ın bildirisini görüşecek
GİRİŞ 21.05.2008 15:06 GÜNCELLEME 21.05.2008 15:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP MYK toplantısı, Genel Başkan Deniz Baykal başkanlığında toplandı. Parti genel merkezinin tarım reformu, Baykal'ın Avusturya Cumhurbaşkanı Fischer'le yaptığı görüşme, partinin Avrupa'daki yeni yapılanması, Diyarbakır'da yapılacak olan toplantı ve sivil toplum örgütleriyle görüşmelerin yanısıra Başbakan için verilen gensoru ve parlamento çalışmaları değerlendirilecek.

Ayrıca, Genel Başkan Baykal'ın hafta sonu itibariyle İstanbul'daki temaslarının ele alınacağı MYK'da, Yargıtay'ın yürütmeye karşı son bildirisinin de ele alınacağı öğrenildi. Daha önce Elmadağ'da yaptığı açıklamalarla tepki çeken ve partinin son grup toplantısına katılmayan Önder Sav'ın MYK toplantısına geldiği bildirildi.

YORUMLAR 1
  • söylesemfaydasıyok 15 yıl önce Şikayet Et
    iyi görüşmeler baykal. zahmet edip birde şu piyasayı nasıl alt üst ettigini görüşsen bu milletin senden çektigi nedir ne istiyorsun bu halktan nasıl halkcısın sen ya partinin adını degiş ya halkı degiş yani nere gidiyosan gitbu halk bu vatanın çocugudur şüphesiz ama seni anlayamadık bunu da görüş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü