Türbelerde ÖSS izdihamı

Gaziantep'teki türbeler, pazar günü yapılacak ÖSS öncesi öğrenci ve velilerle dolup taştı.

Türbelerde ÖSS izdihamı
Türbelerde ÖSS izdihamı
GİRİŞ 13.06.2008 13:40 GÜNCELLEME 13.06.2008 13:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

15 Haziran Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi öğrenciler ve aileler ilginç yöntemlere başvurdu. Gaziantep'te sadece bayanların ziyaret ettiği Ali Baba Türbesi de sınava girecek öğrenci ve velileriyle dolup taştı.



Duaların kabul gördüğü ve şans getirdiğine inanılan Ali Baba Türbesi'ne koşan öğrenci ve veliler, burada dualar okudu. Kimi veliler ve öğrenciler, türbe kapısına ve duvarlarına sınavda kullanılacak kalemleri sürerek dua etti. Veliler bu kalemlerin sınavda uğur getireceğine inandıklarını söyledi.



(İHA)

YORUMLAR 2
  • osman saidoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Yaratan Allah. Medet umulmaya Allah laiktir. Yaratığın yaratığı düşündüğünden Allah daha çok umursar. Herkesi Allah yarattı,Eğer kişiler birşeye İhtiyaç duyuyorsa bunu direk olarak Allah\'a söylemelidir. Araya birilerini sürmek,araya birilerini katmak çok ayıp ve çok yanlış bir durumdur. Allah yarattıklarını elbette sever ve iyiliğini ister. Bu yüzden direk olarak Allah\'tan istemeliyiz.Hüküm sahibi Allah\'tır.Allah işiten,bilen,şahit olan,herşeyden haberi olan ve noksan sıfatlardan münezzeh olandır.
    Cevapla
  • demokrat 15 yıl önce Şikayet Et
    işte laik cumhuriyet.... bu haber sitesinde yorumlarda genelde laiklik karşıtlığı hakimdir... dinin öğretilmediğinden dem vururlar oysa kimin öğreteceği konusunda suspus olurlar osmanlının çöküşünde ülkede din adına hiç bir şeyi olmadığını her eşyin batıla ve çaresizliğe bağlandığını görmezler göremezler türbana sarılırlar daha varlığı bile tartışmlı iken ama dinimizin asıl emri, araştırma bilim üzerinde çalışma konusunda sıfır elde var sıfırlar bu akdar hazrıcı din anlayışı işte böyle sonuçlanır afiyetle yeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...