Platini'nin sorduğu Türk futbolcu

Çek maçını Şenes Erzik'le birlikte izleyen UEFA Başkanı Platini, Son 15 dakikalık oyuna kimse dayanamaz. Kupayı alırsınız' dedi. Platini kadroda göremediği bir futbolcuyu sordu.

Platini'nin sorduğu Türk futbolcu
Platini'nin sorduğu Türk futbolcu
GİRİŞ 17.06.2008 09:49 GÜNCELLEME 17.06.2008 09:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı nefes kesen mücadeleyi protokol tribününde Şenes Erzik'le birlikte izleyen UEFA Başkanı Michel Platini, 'Böyle bir takım görmedim. Son 15 dakikalık oyuna kimse dayanamaz. Kupayı alırsınız' dedi.


Platini maçtan sonra Türk Milli Takımı'nın kazanma azmine ve ortaya koyduğu futbola hayran kaldığını söyledi. UEFA Başkanı Erzik'i tebrik ederken “Bu son 15 dakikadaki futbolunuzla önünüzde kimse duramaz. Bu kadar yıldır futbolun içindeyim böyle bir maç ve takım seyretmedim' övgü dolu sözler etti.


Platini, 'Böylesine üst düzey organizasyonlarda iki farklı yenilgiden maçın çevrilmesi kolay kolay raslanılamaz. Son 15 dakikada ortaya koyduğunuz tempoya turnuvada cevap verecek ekip yok.


Fransa'nın turnuvada kalması çok zor. Ama Türkiye devam ediyor. şampiyonanın en güzel maçını izledik. Arda ve Nihat'la çeyrek finali geçersiniz. Yarı finalde Portekiz'den rövanşı alırsınız' dedi.


Zenitli Türk nerede?

UEFA Başkanı Michel Platini ayrıca, Erzik'e kadroda göremediği Fatih Tekke'yi sordu. Türkiye'nin maçı yenik götürdüğü sırada yanındaki Erzik'e dönen Platini, “Zenitli Türk nerede' diye sordu. Fransızların efsane futbolcusu “Kadroda yok' cevabını alınca çok şaşırdı.

YORUMLAR 10
  • II. Kılıcarslan 15 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN FATİH TERİM , DUY BUNLARI DUY.... * Sayın Terim hala 6 sene öncesine kafayı takmış.6 Kasım 2002\'de Yaşadığı 6-0\'lık bozgundan sonra gittiği takımlarda sistem diye bişey kuramamış.Bizi iki maçtır özellikle bireysel yetenekler kurtardı. Fatih Tekke\'de de bu yetenkler mevcut. Seni iki maçtır şans melekleri kurtarıyor Sn.Terim.Bu iki galibiyet resmen senin 6saray\'a kazandırdığın UEFA kupası kadar tesadüftür.Biz bu tesadüflerle nereye kadar gideriz bilmiyorum.Millilerimizde 4 yıldır sistem yok.Bireysel hareketlerle maç alıyoruz.
    Cevapla
  • istanbulmedeniyeti 15 yıl önce Şikayet Et
    anladınız mı tekke düşmanları. biz kendi değelerimizi bilmiyoruz ama yabancılar biliyor..her konuda olduğu gibi sporda da...büyüksün FATİH SULTAN TEKKE...
    Cevapla
  • Yeniçeri 15 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Tekke lazım o kesin de. Bu Tuncay ne ayak onu anlamadık
    Cevapla
  • Akustik... 15 yıl önce Şikayet Et
    yani mevlüt var (!) diğerleri kim oluyomuş. Ü.karan F tekke onlar kim ki mevlüt varken. bay terim bey egolarını tatmin edecek ya. Ah hayri abi ah bu terimin hakkından bi tek sen geliyosun.
    Cevapla
  • vatansagolsun 15 yıl önce Şikayet Et
    Bak adam bile farkinda bizimkiler uyuyun . Fatih tekkeyi bizim Trabzon spor verdi bakmaksizin simdi Turk milli takiminada alinmadi simdi soruyorum bakin koskocaman platini bile zenitli turk nerde diyor yani biraz dusunelim bakalim ne cikartiriz burdan kardesim takimda olmasi gereken adamlar var olmamasi gereken adamlar var ha Yinede Fatih terim nasil dusunuyorsa oyle yapsin cunku geminin kaptani o biz elestiri yorum yapiyoruz kimseyi kirmiyoruz sevgiler basarilar costur bizi Milli takim opuldunuz ha unutmadan sahada artislik yapmayin hakeme opersizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle