Antalya ormanları alev alev yanıyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Kanyonu'nda orman yangını başladı. Ancak yangının kanyon içerisinde olması yüzünden uçaklar alevlere müdahale edemiyor.

Antalya ormanları alev alev yanıyor
Antalya ormanları alev alev yanıyor
GİRİŞ 18.06.2008 15:02 GÜNCELLEME 18.06.2008 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangına Antalya'da konuşlandırılan yangın söndürme uçaklarıyla helikopter gönderildi. Ancak yangının kanyon içerisinde olması, arazinin sarp olması yüzünden uçaklar alevlere dalış yapamadı.

Yetkililer, Fethiye ile Antalya'dan gönderilen helikopterlerle arozözlerin yangına müdahale ettiğini, ancak arazinin sarp olması yüzünden müdahalede güçlük çekildiğini, havanın kuru olması nedeniyle de yangının büyüme yönünde tehlike arz ettiğini bildirdiler.

Bu arada, Antalya, Kemer, Kumluca ve Finike ilçeleriyle bağlı beldelerdeki orman işletme müdürlüklerinin yanı sıra belediyelerin itfaiyeleri de yangın bölgesine sevk edildi.

YORUMLAR 1
  • istanbul esenler 15 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kısa sürede söndürülür.. Ormanlarımızın yandığını görünce sanki evlatlarımız ölüyor gibi üzülüyorum.Allahım ne olur yardım et o söndürenlere de bir an önce söndürsünler o ciğerlerimizi.Su kadar lazımdır ormanlar insanlara.Ne olur arkadaşlar, yeşile önem verelim, ormanlarda dikkatli olalım.Unutmayın bugün bir ağaç kesmek adam öldürmekle eşdeğer.Bol bol ağaç dikelim.Unutmayın, devletin gözünde ağaç dikenin ve kan verenin her zaman özel yeri ve önceliği vardır.Lütfen bu konularda özverili olalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?