Genelkurmay 'gizli plan'ı yalanladı

Genelkurmay'dan Taraf gazetesine sert yalanlama: 'Genelkurmay kayıtlarında, Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmamaktadır'

Genelkurmay 'gizli plan'ı yalanladı
Genelkurmay 'gizli plan'ı yalanladı
GİRİŞ 20.06.2008 14:20 GÜNCELLEME 20.06.2008 14:20
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Taraf gazetesinin manşetinde yer alan haberle ilgili sert açıklama geldi. Açıklama şöyle:

'Bir günlük gazetenin 20 Haziran 2008 tarihli baskısında, Genelkurmay Başkanlığına ait olduğu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bilgi destek planını ihtiva ettiği iddia edilen bir belge ve bununla ilgili haberler yayımlanmıştır.

Genelkurmay Başkanlığı kayıtlarında, Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek korumak ve kollamakla görevli olan Türk Silahlı Kuvvetleri, bazı çevrelerin ucuz propagandalarından etkilenmeyecek kadar güçlüdür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'



İLİŞKİLİ HABER


'Genelkurmay'ın gizli planı' iddiası

YORUMLAR 41
  • Mutlu CAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Beyler vede Paşalar !.... Bizler 3. dünya ülkesinin vatandaşları değiliz. Aklınızı başınıza alın. Komik oluyorsunuz. Bilesiniz.
    Cevapla
  • Ahmed AHMEDOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    İNANAN VAR MI?. Ben bu yalanlamanın doğru olduğuna inanmıyorum! İNANAN VAR MI? Galiba suç üstü olmanın verdiği bir panikle... Alel acale yapılmış bir yalanlama!
    Cevapla
  • Vecdi Ağanoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    BU GENELKURMAY NE ZAMAN İNANDIRICI OLUR?. Genelkurmay ne zaman % 20\'nin peşini bırakır... Diğer % 80\'i kucaklamaya çalışırsa... İŞTE O ZAMAN İNANDIRICI OLUR! Bu yalanlamanız bile, buram buram YALAN kokuyor!
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın neresinde halkının yarısıyla sorunlu olan bir devlet var?. Ne kadar baskı yapılırsa yapılsın halkın bir kısmı onlar gibi düşünmüyor. Devlet baba fikrini savunanlar bunu hazmedemiyorlar. Nasıl olur da evlat babasına karşı gelir diye düşünüyorlar. Caresiz kalınca basıyorlar tokatı. Onlar tokat atmaktan yoruluyor ama tokat yiyen isyandan vazgeçmiyor. Biz nasıl babayız diye kendilerine niye sormuyorlar? Biz ne yaptık ta bu çocuk isyankar oldu demek akıllarına gelmiyor. Keşke sopa yerine şefkat gösterselerdi. Adam yerine koysalardı.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    . Türkiye için sürekli kutuplaşma tehlikesinden söz ettiler. Hem kutuplaştırdılar hem şikayet ettiler. Sandılar ki diğer grup sinecek,inandıklarından vazgeçecek,onların safına geçecek. Ama bunlar olmadı. Saflar belirginleşti ve sıklaştı. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Hem kendileri düştüler hem ülkeyi düşürdüler. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Kutuplaşma tehlikesi ve tehditi yok bizzat kutuplaşmanın kendisi var. Bu durumdan kurtulmak için bu işi başlatanlar kör inatlarından vazgeçmeliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'den dikkat çeken atamalar: Savaş yeni bir evreye geçiyor!
Sahte ilanla kimlikleri çaldılar! Evden çalışma tuzağı!