Öğretim üyesi yamaç paraşütü kazasında öldü

Kayseri'nin Talas ilçesinde dün akşam saatlerinde Ali Dağı'ndan atlayış yapan yamaç paraşütçüsü, kayalıklara çarparak hayatını kaybetti.

Öğretim üyesi yamaç paraşütü kazasında öldü
Öğretim üyesi yamaç paraşütü kazasında öldü
GİRİŞ 21.07.2010 08:29 GÜNCELLEME 21.07.2010 08:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hobi olarak yamaç paraşütü ile ilgilenen Erciyes Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Fuat Menderes Koramaz (49), akşam saatlerinde iki arkadaşı ile birlikte Ali Dağı'na çıktı. Koramaz, arkadaşlarıyla birlikte 1800 metre yükseklikten yamaç paraşütüyle atladı. Atlayışın ardından meydana gelen ters rüzgar nedeniyle paraşütünün ipleri birbirine dolanan Koramaz, kayalık alana çakıldı. Koramaz, kafasına ve göğüs bölgesine aldığı darbeler sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Normal iniş yapan diğer iki arkadaşı ise sivil savunma ekipleriyle birlikte Koramaz'ın cesedini kayalık alandan indirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • niyetettimrumuzalmaya 13 yıl önce Şikayet Et
    yuh. Türk basınını abartısından ve bilgisizliğinden dolayı kutluyorum... Kaç yıldır uçuyorum artık bu ters rüzgar ve iplerin dolaşması kavramını duymaktan bıktım. açın biraz araştırın kardeşim okuyun birkaç şey.... hem bizin hem de bu spora başlamak isteyen insanların şevkini kırıyorsunuz... yamaçparaşütü en az riskli ve ölüm gerçekleşen doğa sporudur bunu da o koca kafanıza sokun! insanlara da paraşütü öcü gibi tanıtmayı bırakın.. herkes bu sporu bir kez olsun yapmalı.. allah rahmet eylesin. mavi gök, kara ölüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda