'Huzurevi müdürü tecavüz etti' iddiası

Silivri Belediyesi'ne bağlı Gökhan Kurtulmuş Huzurevi'nin müdürü, 3 çocuk annesi bakıcı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

'Huzurevi müdürü tecavüz etti' iddiası
'Huzurevi müdürü tecavüz etti' iddiası
GİRİŞ 04.04.2011 16:10 GÜNCELLEME 04.04.2011 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hilal YILDIRIM'ın haberi

Silivri'de 6 yıl önce eşinden ayrılan 41 yaşındaki M.A., bakıma muhtaç olduğu için ikisi özürlü 3 çocuğu ile birlikte Silivri Belediyesi'ne bağlı Gökhan Kurtulmuş Huzurevi'ne bakıcı olarak yerleştirildi. 2005'ten bu yana huzurevinin hizmetli kadrosunda çalışan M.A., iddiaya göre 1 yıl önce müdür olarak atanan A.İ.'nin taciziyle karşı karşıya kaldı. Bir süre önce M.A., huzurevi müdürü tarafından tecavüze uğradığı iddiasıyla Silivri Kaymakamlığı'na başvurdu.

'ÇORBA GÖTÜRMÜŞTÜM'

"Beni sürekli tehdit ediyordu" diyen M.A., çocukları için sesini çıkaramadığını belirterek, "Kalacak yerim olmadığı için Silivri Belediyesi tarafından huzurevine yerleştirildim. 2005'ten beri huzurevinde kalan yaşlıların bakımıyla ilgileniyordum. Müdür beni sözlü olarak taciz ediyordu. Odasında sürekli içki içiyordu. Son dönemde odasında kalmaya başlamıştı. Bir ay önce gece odamın kapısını çaldı. Hasta olduğu için çorba istedi. Ben de müdürüm olduğu için sözünü dinledim. Çorbayı odasına götürdüğümde beni zorla içeri alıp tecavüz etti. Kimseye söylememem için 'Çocuklarınla ortada kalırsın. Seni işten atarım. Adını kirletirim' diyerek tehdit etti" dedi. Silivri Kaymakamlığı başlattığı inceleme sonucu alınan ifadeler ve deliller üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyette bulundu. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada gözaltına alınan A.İ. "Ben tecavüz etmedim. M.A. çalışmıyordu. Şikâyetler geliyordu. Ben de uyardım. Bu yüzden beni karalamak istiyor" diyerek kendini savundu. Savcılık toplanan deliller ve ifadeler üzerine huzurevi müdürü A.İ.'yi "tecavüz ve tehdit" suçlarından tutukladı.

SABAH

YORUMLAR 1
  • a 13 yıl önce Şikayet Et
    böylelerine idam şart. hadim yetmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor