AK Partili Hazro ilçe başkanı kaçırıldı

Diyarbakır Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu AK Parti ilçe ikinci başkanı Fuat Mehmetoğlu terör örgütü mensuplarınca kaçırıldı.

AK Partili Hazro ilçe başkanı kaçırıldı
AK Partili Hazro ilçe başkanı kaçırıldı
GİRİŞ 27.05.2011 20:51 GÜNCELLEME 27.05.2011 20:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır-Bingöl karayolunun Kocaköy-Gökçen köyü yol ayrımında dün gece bir aracın yandığı ihbarını alan jandarma birliklerinin olay yerine gittiği ve yanan aracı söndürdüğü belirtildi.

Yapılan araştırmada araç şoförünün Hazro Belediye Başkanının oğlu ve aynı zamanda Ak Parti İlçe İkinci Başkanı Fuat Mehmetoğlu olduğunun belirlendiği kaydedilen açıklamada, ''Aracın bölücü terör örgütü mensuplarınca ateşe verildiği ve araç şoförü Fuat Mehmetoğlu'nu da kaçırdıkları anlaşılmıştır. Fuat Mehmetoğlu'nun bulunmasına yönelik olarak yapılan araştırma, soruşturma ve takibe halen devam edilmektedir'' denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • big_day 12 yıl önce Şikayet Et
    hanzo diyince alınmalar olur bide. nedir bu şimdi??
    Cevapla
  • alper 12 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiyalık. artık eşkiyalığa başladılar. Kınıyorum ve lanetliyorum.
    Cevapla
  • mk 12 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklık. Bu pkk ve sempatizanları dtp bu ne oluyor. çok mu korkuyor ak partiden. ağızların dan demokrasiyi düşürmeyenler hangi demokrasiden bağsediyor. demekki paniklediler.
    Cevapla
  • erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    ne kurt ne pkk isi bu bence. on yillardir siyasiye dokunamiyan pkk neden bugun bu ise girsin apo yakalandiginda bile buna benzer olay yapmamis orgut mu yapti yani sorguya alinan generallerin dostlarinin dostlari yapmis olabilir hani parti zeminine orgutlenmesine korku salmak adina ben askerden her turlu hareketi beklerim
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu kürtlerin mücadelesi değil. Kürtler kendilerin yapılan hizmetin kıymetini biliyor. Bu şerefsizler kürtlere götürülen hizmetlerden rahatsız olan ve kürtlük mücadelesi adı altında hainlik peşinde olan ve ergenekon ile kolkola kargaşa ve kaos oluşturmak isteyen, statükonun uşağı iblislerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?