Koyun ağılında kurt paniği

Aksaray'ın Eskil İlçesi Tol Yaylasında Mehmet Kılıç adlı vatandaşın koyun ağılına giren kurt sürüsü saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 10.10.2012 16:23 GÜNCELLEME 11.10.2012 12:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde gece vakti ağıl çitlerini aşan kurtların koyun sürüsüne dalması görülüyor. Önce çitin etrafında dolaşarak çevreyi kontrol eden kurtlar sonra bir anda ağıla dağılıyor.

Koyunlar panik içinde ağılın diğer tarafına kümelenirken kurtlardan birinin yakaladığı koyunu boğma anı da kameralara yansıdı.

İşte koyun ağılındaki kurt paniği:

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 2
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar . kurtlar sadece karınlarını doyurmak için,aç kaldıklarında saldırır. zevk için öldürmezler,karnı tok bir kurt kimseye saldırmaz,kendini tehlikede hissetmedikçe.
    Cevapla
  • Sadece ben 11 yıl önce Şikayet Et
    hatalarınıza dikkat edin biraz.... bazı hatalar özür dileseniz de düzelmez. o ne kadar dikkatsiz yazılmış bir manşet altı başlıktır öyle... "aksaray'ın eskil ilçesi tol yaylasında mehmet kılıç adlı vatandaşın koyun ağılına giren kürt sürüsü saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi." kürt sürüsü ne demek yahu... bunu yazan arkadaşın bilinç altı sorunları var sanırım. yok yere memleketi ayağa kaldırmayın yada nereden kopyaladıysanız bu haberi gidin ilk yazanada haber verin de düzeltsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü