Youtube'a erişim engeli devam edecek!

Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi.

Youtube'a erişim engeli devam edecek!
Youtube'a erişim engeli devam edecek!
GİRİŞ 04.04.2014 23:43 GÜNCELLEME 05.04.2014 00:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi, 27 Mart 2014 tarihli kararla "Youtube" adlı internet sitesindeki kapanması istenen linklere ve ilgili internet sitesi tarafından bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi durumunda tüm yayına erişimin engellenmesine karar vermişti.  

Mahkeme, Türkiye Barolar Birliğinin bu karara itirazı üzerine, 27 Mart 2014 tarihli kararındaki "tüm yayına erişimin engellenmesi" kararını kaldırmış, 15 linkle ilgili yayın yasağının devamını kararlaştırmıştı.

Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı, suça konu içeriklerin kaldırılmadığı gerekçesiyle karara itiraz etti.

İtirazı değerlendiren Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, söz konusu linklere dair kararın ilgili siteye tebliğine rağmen, bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi nedeniyle "Youtube" sitesine erişimin engellenmesine ve "suça konu içerikler" kaldırılıncaya kadar erişim engelinin devamına karar verdi.

YORUMLAR 4
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    işte hukuk adamı böyle olur.ülke menfaatlerinni ideolojik körlüklere kurban etmez.. insanların haysiyetini rencide etmek hukuka aykırıdır. bu vesileyle AYM. nin twitter yasağını kaldırmasını kınıyorum. verdiği kararı türk milleti adına vermemiştir. türk milletinini bir ferdi olarak içime sindiremiyorum.
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ OLDU. Youtube ancak edik düdük şeyler için işime yaramaktadır(müzük falan) ... TC. 'ye kafa tutmak, abd ve israilin birtakım planlarına yan destek vermek için kurulmuştur. 16 yaşındaki çocuk kurdu gibi soyutlama bahanesi ile kendi işine geldiğini yayınlayıp işine gelmediklerini kaldıran bir örgüt çalışmasıdır. TC. hükümeti giriş engellemesi koyarak bu sitenin mentalitesini aşağılamış ve kenara itmiştir. Bundan sonra bu site 2. sınıf olarak muamele görür. Devletimize teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    fitnenin pisliğin başı zaten youtube. orada ne pislikler var İslama ve islamla alakalı herşeye küfrediyorlar. Şikayet ediyoruz ama sonuç sıfır.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada bizden birileri. dünya çapında bir youtube benzeri bir site yapsa ne güzel olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı