CHP'ye göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 40

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'nin oy oranını yüzde 54 olarak açıkladığını, bunun gerçeği yansıtmadığını savundu.

CHP'ye göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 40
CHP'ye göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 40
GİRİŞ 11.03.2013 07:43 GÜNCELLEME 11.03.2013 10:33
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Oran, Ak Parti'nin oy oranının yüzde 40'ların altında olduğunu ileri sürdü.

CHP Genel Başkan yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin, Gaziantep'in Oğuzeli, Nizip ve Şahinbey ilçe binalarının hizmete açılması törenlerine katıldı.

Umut Oran, CHP Oğuzeli ilçe binasının açılışında yaptığı konuşmada hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Erdoğan'ın Gaziantep gezisi sırasında partisinin oy oranını yüzde 54 olarak açıkladığını kaydeden Umut Oran, "Ben Başbakan'a Oğuzeli'nden sesleniyorum. Sen yüzde 54'ü ancak rüyanda görürsün. Anketler çok farklı oranlar gösteriyor. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin oyu şu anda yüzde 40'ların altında. AK Parti şu anda paramparça. AK Parti şu anda tuz, buz olmuş durumda. AK Parti'de milletvekilleri şu anda 'Kral çıplak' diyor. AK Parti'nin içinde yeni parti kurma çalışmaları var" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • adem 11 yıl önce Şikayet Et
    trajı komık :). haha bu chp lılerın ıcınde aklı basında bırısı yok mu acaba? %40 oy oranına cook kotu parcalanmıs dıyor, pekı chp nın senelerdır degısmeyen %25 ı için nedıycekler, bu kadar da olmaz, komıkler
    Cevapla
  • ömer bağcı 11 yıl önce Şikayet Et
    gandi kemal . yatırken üstünü iyi ört hayal görüyorsun sana her zaman tembih ediyorum üstünü iyi ört
    Cevapla
  • ömer bağcı 11 yıl önce Şikayet Et
    GANDİ KEMAL . her zaman söylüyorum
    Cevapla
  • Fevzi Demirci 11 yıl önce Şikayet Et
    chp haklı olabilir. çünkü önümüzdeki seçim genel seçim değil. yerel idare seçimlerinde çoğu kimse, parti bağımsız, kendi adayına oy verir. kimse beklentiyi abartıp alınan sonuçla milleti düş kırıklığına uğratmaya çalışmasın. 4 yıl önceki belediye seçimlerini baz alıp üstine bir kaç puan ekleyin. ak partinin alacağı oy bu. şunu göz ardı etmeyelim, vaktiyle başbakanın karizmasıyla seçim kazanıp uyuyan pek çok belediye başkanını millet sandığa gömdü. kimse kimsenin babasının oğlu değil. eğer doğrudan menfaati yoksa çalışmayanı kimse sırtında taşımaz.
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 11 yıl önce Şikayet Et
    CHP YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE!. chp yetkilileri, 3 kez üst üste seçim kazanmış akpartinin 4. seçimler için oy oaranını açiklıyor chp yetkilileri, bunu açiklarken hiç sıkılmıyormusunuz? ha! şimdi siz desinizki, halkı kandırarak oy aldı akp atatürk çülükten bahsedersiniz, ama halkın iradesine tahammül edemezsiniz. onu, bunu bilmem eğer akp yalnış yapıyorsa, bunun sorumlusu akp veya millet değildir, bunun sorumlusu, halka ve iradesine karşı samimi olmayan ve bu ülkeyi yönetebilmek için halkın takdır edceği akedemik kadroları kuramayan muhalafet partileri sorumludur. eski günler geride kaldı artık laf cambazlığıyla iktidar olunmuyor, birakın iktidar olmayı, oylarınız azalıyor. kendi oy oranınızı değilde akp nin oy oranını açikliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi