Bekir Bozdağ: Abdullah Öcalan'a af yok!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 'Öcalan'a af ve statü' iddialarının süreci baltalamak isteyenlerin gündeme getirdiğini söyledi.

Bekir Bozdağ: Abdullah Öcalan'a af yok!
Bekir Bozdağ: Abdullah Öcalan'a af yok!
GİRİŞ 14.03.2013 07:23 GÜNCELLEME 14.03.2013 12:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Almanya'nın Backnang şehrinde hayatlarını kaybeden 8 Türk'ün cenazesini almak için bu ülkeye giderken Bugün'e önemli bir açıklamada bulundu. Abdullah Öcalan'a af çıkması ve siyasete atılması söz konusu olmadığını dile getiren Bozdağ, bununla ilgili olarak net konuştu:

ÖCALAN'A AF YOK

"Bu da bu süreci baltalamak isteyenlerin gündeme getirdiği bir şey. Bunu konuşarak milletimizi sürecin arkasından çekmek istiyorlar. Af yok. Statü gibi söylemlerin de gerçekliği yok. Herkes eşit Türkiye vatandaşıdır. Bizim söylediğimiz bizi bağlar. Başkalarının söylediği sürecin arkasındaki desteği azaltmak için."

YORUMLAR 2
  • ahmet saruhan 11 yıl önce Şikayet Et
    Belli olmaz.. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım, zamana bırakalım.
    Cevapla
  • Hel Fodul 11 yıl önce Şikayet Et
    bakalım şimdi ne diyecekler?. aponun serbest kalacağını iddia ederek süreci provoke etmeye çalışan kan içiciler bakalım şimdi ne diyecekler? ağızlarından bir sakız daha alındı. gerçi bunu başbakan daha önceden de defalarca dile getirmişti ama bu sefer belki kafaları almıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor