Orhan Baba'dan Bahçeli'ye kitap gibi cevap!

Akil insanlar heyetinde yer alan arabesk müziğin 'baba' lakaplı sanatçısı Orhan Gencebay, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin eleştirilerine cevap verdi.

Orhan Baba'dan Bahçeli'ye kitap gibi cevap!
Orhan Baba'dan Bahçeli'ye kitap gibi cevap!
GİRİŞ 10.04.2013 06:56 GÜNCELLEME 10.04.2013 16:53
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Gencebay, "bu talep bizden gelmedi. Göreve devletimiz çağırmıştır. Biz de icabet ettik. Geniş kitlelerin sevdiği bir sanatçı olarak elimizden geleni yapmaktan gurur duyacağız. Önümüzdeki günlerde yapmamız gerekenler daha da netleşecektir. Kimse bize dayatma yapmadı" dedi.

Her zaman sağduyudan yana olduğunu belirten Gencebay, fikirlerinin ve duruşunun belli olduğunu dile getirdi. Gencebay, şöyle devam etti:

"Ben yıllar önce 1997'de 'Gelin Birlik olalım. Çok geç olmadan' diye seslenen biriyim. Yıllardır boynumda barış simgesi olan bir kolye taşıyorum. 1975 yılında 'Batsın bu dünya'yı mutlu, barış içinde aydınlık bir Türkiye için söylemiştim.

Üç yıl önce 'Vatan Sağolsun' diye bir şarkı yaptım. Ben tüm bu bestelerimi hümanist bir düşünceyle hayata geçirdim. Vatan için gerekirse ölürüz. Ata'mızın dediği gibi, maksat vatansa gerisi teferruattır.

Barış hepimizin isteğidir. Ben 300 milyon tirajı olan bir insanım. Bu dünya çapında bir ilgidir. Bu gönül dostluğunu kimse bozamaz."

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 60
  • milletin ferdi 11 yıl önce Şikayet Et
    Kan dursun diyenlere kapıyı kapatmak kanın durmasını istememek anlamına gelir. . Çözümsüzlüğe oynamak çözüm değildir. Elini taşın altına koymamak yiğitlik değildir. Bir gencimizin bile kanının akmasına, kalkınmamızın önünde terörün engel olmasına tahammül kalmadı. Bir 30 yıl daha kaybedemeyiz. Sağcıların içinde en fazla oyu aldığı halde Bahçeli solcu Ecevit yanında nasıl duruyordu. Başörtülü milletvekilini dışarı çıkardığı için miydi, yıllarca solculara haksızca düşmanlık ettik düşüncesinden miydi yoksa eski ülkücülerin dışında hapishaneden herkesin serbest bırakılmasının minnettarlığı mıydı Bahçeli’nin Ecevit’e saygı duruşu. Devletle Hükümeti ayırıyorsan unutma Ecevit de Hükümet başkanıydı. Ayrıca Apo ile görüşen taa Ecevit, Bahçeli, Yılmaz hükümetinden beri devlettir. Apo ile görüşmek kötü diyorsan evvela bunları eleştirmen lazım.
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞ: BİR ARA BİR GAZETECİ DEMİŞTİ Kİ: CUMHURBAŞKANI İLE BAŞBAKAN DEVLETTEN GİZLİ BULUŞTULAR.... Ahmet Taşgetiren de sormuştu: Madem Cumhurbaşkanı ile başbakan devlet değil o zaman devlet kim; ergenekon mu? Aynı soruyu sana da sormak lazım....Hükümete karşı mı dağa çıkacaksınız-)) ayılar yemesin sizi...
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    barzaninin kürdistan haritasını incele ağlarsın...erzurum niğde osmaniye sınırları. bütün sitelerinde var...saklamıyorlar
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    biz devlete asla isyan etmeyiz...hükümetler geçici devlet bakidir. keser döner sap döner misali...
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    bdp ile ortak olan akp ye alkışmı tutalım...kck tutuklusu kalmadı. siz alkışlayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı