Başbakan Erdoğan'dan seçilme yaşı müjdesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de yaptığı konuşmada gençlere verdiği önemi dile getirerek, seçilme yaşının 18'e düşürülmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.

GİRİŞ 09.06.2013 15:01 GÜNCELLEME 09.06.2013 16:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'de 3 dönem üst üste milletvekilliği yapanların en az 1 dönem ara vermesi şartını getirerek, gençlere siyasette alan açmayı istediğini belirtti.

Erdoğan, seçilme yaşının 18'e düşürülmesi için çalışma yaptırdığını açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    SEÇİLME YAŞI. 18 yaşında bir insanların çoğu ,hayatını kendi çalışıp kazanamamakta,baba ekmeği yemektedir... yani 18 yaşında kişilerin çoğu başkalarına bağımlı olarak yaşayan insanlardır,bu yüzden kendi başlarına özgür karar veremezler pek. mesala falan partiye bağlı,bir işte çalışmayan ,babasının eline bakan bir adamın oğlu hangi partiye oy verir,bağımsız oy kullanabilir mi,ya babasının partisine oy verir,yada kendine iş vadeden ,cebine üç beş kuruş harçlık koyan birilerinin partisine. 18 yaşında bir işte çalışmayan,yarına bir güvence arayan birini menfaat karşılığı satın almak kolaydır çünki,belediye kapısında bir iş vaadi,cebine konacak biraz harçlık çoğu genci satın alabilir. bu yüzden bu uygulamayı doğru bulmuyorum.
    Cevapla
  • fatih baştürk 10 yıl önce Şikayet Et
    neyi değiştirir ki. 18 20 yasında biri ben partinizden millet vekili adayı olmak istiyom deyip cıksa karsınıza ne dersiniz sen kimsin o kadar nufuz lu tanıdık insan var ken sana mı kaldı demez misiniz yoksa siyasiler artık kendileri emekli olup cocuklarını mı vekil yapmayı düşünüyo ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün