'Eyleme katılmayan sanatçılar tehdit ediliyor!'

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, bu hafta Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'i ağırladı. Çelik, Gezi Parkı eylemleri için çarpıcı iddialarda bulundu..

'Eyleme katılmayan sanatçılar tehdit ediliyor!'
'Eyleme katılmayan sanatçılar tehdit ediliyor!'
GİRİŞ 09.06.2013 16:10 GÜNCELLEME 09.06.2013 16:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

HÜSEYİN ÇELİK: SANATÇILARI TEHDİT EDİYORLAR

Eyleme destek vermeyen sanatçılara karşı bile mahalle baskısı yapıldığını ifada eden Hüseyin Çelik, “Twiter üzerinden resmen linç girişiminde bulunuldu ben bazılarıyla telefonla konuştum. Bu insanlar siz niye eyleme katılmıyorsunuz, niye destek vermiyorsunuz diye tehdit ediliyorlar bu mu demokrasi dediğiniz şey. Demokrasi birilerini zorla tehdit ederek eyleme katmak mıdır” Dedi.

İKİ DEV MİTİNG YAPACAĞIZ

Ak partinin yapacağı iki dev mitinge de değinen Çelik; “15 16 Haziran Ankara ve İstanbul'da iki miting yapacağız ancak en son kararı Salı günü MKYK toplantısında vereceğiz. Mitingin kapsamı, teması ve diğer detaylarla ilgili görüşmeleri yapacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

ÇAPULCU KİMDİR

Başbakan'ın kullandığı 3 5 çapulcu sözüne de açıklık getiren Hüseyin Çelik; “Başbakan yeşile duyarlı olan, çevreye duyarlı olan, öyle veya böyle kırmadan dökmeden slogan atarak tepki gösteren kendi halkına çapulcu der mi? Başbakan otobüsleri yağmalayan, 19 belediye otobüsünü yakan, kaldırımları söküp polislere atan, başka insanların canına malına kast eden, esnafı çalışamaz hale getirenlere çapulcu demiştir. O kişilere başka ne denir ki beyefendi mi demek gerekir” dedi.

HABER 7

YORUMLAR 10
  • ahmet tepe 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖZ URFALI. hepsi alabora oldu zaten..
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇAPULCU NEDİR Kİ?. Kim üstüne alıyorsa alsın. Yıkıp yıkan, Kırıp döken, Başkasının maşası gibi davrananlar elbette çapulcudurlar. O çapulculara kendini benzeteler de Çapulcudurlar.
    Cevapla
  • Dogukan Batuhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Oyle sanatcilar tehdit ediliyor demekle olmaz. Tehdit edilenlerin ismini verde,bilelim kimler tehdit ediliyormus.Sizin hic bir sozunuze guven olmuyor artik.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet!!!. İstanbula 200 km den su getirdi İstanbulu suya kavuşturdu Allahın izni ile Öte yandan Haliç pislikler yüzüyordu Kentleşmeyi tam olarak gerçekleştiriyor bir insan var karşınızda Ne tez unuttunuz türkiyenin battığı günleri Allahtan korkun arkadaş Bu sözleri anlamayan ya da anlamamazlıktan gelen vatan hainidir arkadaş Sizin Kemaliniz gelse memleketi 1 ayda satar Bahçeli gelincede çetelerin elinde kalır Zihniyetiniz belli Bi susun yahu
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BORA SALMAN. Kardeşim Bora Salman Acaba Sen Aydamı Yaşıyorsun banamı öyle geliyor.Ben istanbuluna o senin söylediğin semtlerin 50 yıl önceki halini kısacası 12 sene önceki halinide biliyorumYaşımdan dolayı ama sen Burada Tarafsız gözle yorum yapmıyorsun.Sen istanbulda Suların akmadığını Sokaca çıkınların yüzlerine mendille kapatıp temiz ha va almaya çılıştığını şu anda 10 dakika gittiği işine 1.5 saatte gedemediğini bilemezsin.zaten bilseydin Tarafsız bir yorum yapardın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için kritik karar! Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran hamle
İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Sınır kapısı ele geçirildi