Türk polisini yabancı basına şikayet etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yabancı basın mensupları ile bir araya geldi. Türk medya mensuplarının alınmadığı toplantıda Gezi Parkı olaylarında polisin müdahalesi ile ilgili görüntüler izlettirildi.

Türk polisini yabancı basına şikayet etti
Türk polisini yabancı basına şikayet etti
GİRİŞ 15.06.2013 12:39 GÜNCELLEME 15.06.2013 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı protestolarını takip eden yabancı medya kuruluşlarının temsilcileri ile Swiss Otel'de bir araya geldi. Toplantı öncesinde salonda hazırlık yapan Türk medya mensupları, CHP yetkilileri tarafından toplantıdan çıkarıldı. Toplantının sadece yabancı basın mensupları tarafından izleneceğini ifade eden CHP yetkilileri, Türk medyasının görüntü almasına izin vermedi.

Toplantıda kurulan dev ekranda, yabancı basın mensuplarına Gezi Parkı olaylarında polisin müdahalesi ile ilgili birkaç dakikalık görüntü izleten Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyetçi, ulusalcı, Kemalist yani Chp, Mhp, Dsp veya İp olsun 28 Şubat sürecinde İdeallerindeki, 950 öncesi anti Müslüman rejimin yeniden meşrulaştırılması nın, Abd ve İsrail’in sayesinde olacağının bildikleri için . Abd den sonra İsrail’in de askeri stratejik müttefikliği kesinleşmişti. 28 Şubat Ulusalcı ve Kemalistler için 27 Mayısta başlatılan 950 öncesi rejime geri dönüş hayallerinin gerçekleşiyordu. Dsp, Anap, Mhp ile Chp nin, Abd ve İsrail’i öve öve bitiremedikleridir. Bırakın eleştirmeyi en ufak kötü söz söylemediler. Çünkü: Tıpkı üçüncü Dünya devletleri gibi ideolojilerini, kendi halkına karşı, koruyabilmek ve yaşatabilmek uğruna, başka devletlerin buyruğuna girmeleri gibi biz de Abd vd İsrail hegomanyası’na girdik. Ekonomi çökmüş bir milyon dolar borç bulamıyorduk, Tarihimizin en büyük ekonomik krizi idi. Abd den Kemal Derviş geldi, İMF ile tarihimizin en büyük yüksek faizli borçlanmış kimin umurundaydı. İktidar kavgasına girdiler erken seçim sonucu Akp hükümeti bu durumu tersine çevirdi, ekonomik başarı ile savunma sanayimizi kurulmaya başladı, Dünyaya açılmaya başlayınca HEDEF AKP OLDU.
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    NE OLMUŞ ETMİŞSE. Eder ,eder. bir zaman önce sayın Başbakanımız da ... maaşım az,yetmiyor diyerek yurt dışında bakanlara dert yanmıştı,Almanya başbakanı na şikayet etmişti sanırım.
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyeti. Bunu da yaşadıysa, artık bunlar vatanına her türlü hainliği yapmaya kendilerini adamışlar.Sandık korkusuyla, kendilerinin ne kadar iğrenç olduklarını hepimize anlatacak mesajı verdiler.MESAJI BUGÜN ÇOK NET ALDIK.Bu sefer hakikaten artık bunlara ne dersen de boş,sınır tanımaz haldeler...
    Cevapla
  • Ahmet Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Dünden belli ne olduğu..... Bu adamın yüzünü görmek istemiyorum.....
    Cevapla
  • ali eren 10 yıl önce Şikayet Et
    sizi terbiye edene kadar,inadına ak parti. polisi nede swvmezsiniz,askerler gibi dış güçlerin güdümüne girip sizin teşeronlugunuzzu yapmadıkları için,askeriyedeki,solçu paşaları el üstünde tutuyorsunuz,hergün silivridesiniz,ama yemezler,sizi terbiye edene kadar ak parti,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar