Nihat Hatipoğlu'na 'aday mısınız' diye soruldu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı olacağı iddiasıyla ilgili sorular yöneltildi.

Nihat Hatipoğlu'na 'aday mısınız' diye soruldu
Nihat Hatipoğlu'na 'aday mısınız' diye soruldu
GİRİŞ 27.09.2013 08:23 GÜNCELLEME 27.09.2013 10:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

 İktidar partisinden iddialarla ilgili bir açıklama gelmezsen, soruları yanıtlayan Prof. Dr. Hatipoğlu da "renk" vermedi.

Hatipoğlu, "Ben bu konuyla ilgili şu anda konuşmuyorum. Soruları da yanıtlamıyorum. Televizyon programlarıma, dini konferanslarıma devam ediyorum" dedi.

Hatipoğlu "Adaylık teklif edildi mi?" sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Hatipoğlu'nun ismi geçtiğimiz yerel seçimde de öne çıkmıştı. İddialara göre Prof. Dr. Hatipoğlu iktidar partisinin teklifini geri çevirmişti. 1955 Diyarbakır doğumlu olan Hatipoğlu'nun teklif gelmesi halinde bu kez nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.

Vatan

YORUMLAR 15
  • Mustafa Cakir 10 yıl önce Şikayet Et
    Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı olacak. Selamunaleykum. Dini konuda kendisini sevdigimiz Bilgilerinden faydalandigimiz bu degerli Prof'un Politikada harcanmasi dogru degildir. Esasen Alimlerin Siyasete disardan yön vermesi gerek ancak, politikaya aktiv katilmasi yanlis. Bu konuda Imam Ebu Hanif (Hz) örnek alinmalidir. Sayin Hatipoglu kendisini, bazi göstermelik (halen piyasadaki uzmanlar mesela CHP mILLETv. olan gibi) kisilerin durumuna indirgemese iyi olur
    Cevapla
  • kemal tebrizli 10 yıl önce Şikayet Et
    DİYARBAKIRI KİMSE BDP DEN ALAMAZ. osman baydemiri kimse yıkamaz. o bir efsane, o bir lider, o bir gerçek diyarbakırlı. kimse boşuna uğraşmasın.
    Cevapla
  • ROBİN 10 yıl önce Şikayet Et
    GALİP ENSARIOĞLU. galıp ensarıoğlu deyılde başbakan tayıp erdoğan bıle diyarbakıra adylığını aylığını katsın eyrkı adaletlı bır secım yapılsın yınede yıyarbakırı bdp den bağkası alamaz bunu üyle bılın :)
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumumu başbakana iletin lütfen. Diyarbakırda sayın GALİP ENSARİOĞLUNU aday göstermesi lazım çünkü ensarioğulları Diyarbakırda çok seviliyor eğer bu kişi aday olursa baydemirden almış olur.zaten Diyarbakır halkı bdp den çok memnun değil esnaf olsun vatandaş olsun hizmetlerinden yapmış oldukları saçma sapan keyfi muamelelerinden dolayı halk tarafından sevilmiyor artık.GALİP ENSARİOĞLU aday olursa kazanır ama NİHAT HATİPOĞLU kazanmaz
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. tam sana göre siyaset bekleme koş hacı.dini sorulara verdiğin siyasi cevaplardan anlıyoz bunu......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufa sıkı takip: Uymayana yaptırım; hedef en az 100 milyar TL
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi