CHP'li Arıtman'dan skandal sözler!

CHP eski İzmir milletvekili Canan Arıtman Habertürk TV'de başörtüsü hakkında şok ifadeler kullandı.

CHP'li Arıtman'dan skandal sözler!
CHP'li Arıtman'dan skandal sözler!
GİRİŞ 31.10.2013 00:05 GÜNCELLEME 31.10.2013 03:04
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in moderatörlüğünü yaptığı Karşıt Görüş programına konuk olan CHP'li eski vekil Canan Arıtman başörtüsü hakkında şok sözler söyledi.

Hüda Kaya, Nuray Canan ve Şükran Soner'in de konuk olduğu programda, Meclis'e başörtülü girecek vekillerin durumu konuşulurken CHP'li Canan Arıtman ipin ucunu kaçırdı.

"BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN ÇOCUK TECAVÜZLERİ ARTTI"

Arıtman şöyle konuştu:

"Kız erkek yurtlarını ayırdınız. Sanki kızlar ve erkekler aynı yerde kalıyorlarmış gibi. Sadece yemekhaneleri müşterekti. Erkekleri kızları başka yerlere taşıdınız. Başbakanımız dedi ki, hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir. (Bu sözü Başbakan değil, Ömer Tuğrul İnançer söylemişti).

Başı türbanlanmış bir bebekle reklam panolarına resim çektirdiniz. Bebek, başı türbanlı. Ondan sonra biz bu ülkede çocuk tecavüzlerinin niçin bu kadar çok arttığını konuşuyoruz. Bir kız çocuğunun başını türbanla bağlarsanız ona kadın kimliği vermiş olursunuz. Onu çocuk olarak görmediğinizi söylüyorsunuz. Ben bilim insanıyım. Bir çocuğun başını bağlamak onu çocuk olarak görmemektir. Onu kişi olarak görmektir, onu kadın olarak görmektir. O nedenledir ki bu ülkede çocuk tecavüzleri artmaktadır."

BALÇİÇEK İLTER'İN ZOR ANLARI

Arıtman'ın bu sözleri stüdyodaki diğer konukların tepkisini çekerken, Balçiçek İlter araya girmek istedi. Ancak Arıtman yüksek sesle konuşmaya devam edince Balçiçek İlter reklama gitmek zorunda kaldı.

YORUMLAR 64
  • frkn21 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Artık gözleri dönmüş bu mahlukların. İslama nereden saldıracaklarını şaşırmışlar. ALLAH tüm islam düşmanı kafirleri kahretsin!!!
    Cevapla
  • Hüseyin Kütük 10 yıl önce Şikayet Et
    bilim insanıymış. alemdaroğlu gibi sen de kopyala yapıştır ile tez ve makale yazarak bir yere gelmiş bir yaratıksın. bilim adına konuştuğun şeyin dar kafalılıktan ve cehaletten hiçbir farkı yok. senin her tarafın bilim insanı olsa ne olur. kitap görsen mücevher kutusu sanırsın. asıl senin gibiler daha ilkokul çağındaki çocukları flörte alıştıran dizileri şakşaklayıp çocuk tacizinin önünü açmıştır.
    Cevapla
  • Ahmet KILIÇTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    kart tavuk. sizi gibi kart tatminsiz kokanalar
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Postalın Alman Profesör Pfeifer iyi üfürmüş. Zaten Almancada Pfeifer düdük çalan demek. Artık kimlerin düdüğünü çalıyorsa. Alman proftaki kafa da aynı bilim adamı(!) Arıtman’daki gibi demek. Alman bilim adamı Hıristiyan olduğu, belki de ateist olduğu için dinlerden özellikle de islamofobi etkisiyle İslam’dan hoşlanmayabilir. Weber’in dediği gibi toplumsal etki ve değerlerin daha ağır basmasının etkisinde kalmış olabilir. İslamı yaşamak isteyenlerin aile hayatı düzgün olur, birbirlerine saygıları olur. Dinimiz bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir der. Başka bir araştırmada sanıldığı gibi dindarlaşmadığımız iddia edilmektedir. Sorunu İslama Ak Partiye bağlamak yanlıştır. İnternetin yaygınlaşması, aileyi tehdit etmesi, kişileri sorumluluklarından ve birbirlerinden uzaklaşarak sanal ilişkilere yönelmesi bu olayların artmasında başat etki olmasın? Belki de artmamıştır. Eskiden faili meçhuller oluyordu da bilinmiyordu, yakalanmıyordu. Failler artık yakalandığı ve olaylar aydınlandığı için veriler eskiye göre yüksek görünmekte olabilir.
    Cevapla
  • yusuf hamza 10 yıl önce Şikayet Et
    onlar çıktığında çocuklarınızı tv den uzaklaştırın. rtük köşeye +18 koymuyor... canan arıtman+kemal kılıçdaroğlu+birgül ayman güler+önder sav+süheyl batum+yıldıray sapan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor