İnce: AK Parti kara kara düşünecek

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, başörtülü vekillerin meclise girmesinin AK Parti'ye nasıl yansıyacağına dair açıklamalarda bulundu.

İnce: AK Parti kara kara düşünecek
İnce: AK Parti kara kara düşünecek
GİRİŞ 01.11.2013 15:25 GÜNCELLEME 01.11.2013 15:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Vekillerin Meclis'e başörtüsüyle girmeleri üzerine Meclis'te yaptığı konuşma sosyal medyada da büyük yankı uyandıran İnce,” Meclis Başkanı beni aradı, desteğimizden dolayı tebrik etti. Meclis'te bir sorun varsa bu Meclis Başkanı'nın sorunudur. Çözmesi gerekende o dur” şeklinde konuştu.

"Meclis'te başörtüsü polemiğinin sona ermesi ile gündeme artık Türkiye'nin esas meseleleri gelecek ve AK Parti bu durumdan memnun olmayacak" diyen İnce; "Seçimler yaklaştı Başbakan artık meydanlarda ‘benim başörtülü bacım diye başlayacaktı artık o silahını elinden aldık bakalım ne diyecek bundan böyle. Ben AK Parti'nin bugün pişman olduğunu düşünüyorum. 1 hafta sonra bu konu gündemden düşecek, 'Ne konuşacağız, eyvah!' diye kara kara düşünecekler. Sıra ülkedeki asıl sıkıntıları konuşmaya gelecek” diyerek eleştirilerde bulundu.

KAYNAK: SAMANYOLUHABER
YORUMLAR 6
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    yav hala orda mısın ince?. başörtülüler meclise girdiler bitti artık kapandı o konu. şimdi asıl memleket meselelerini konuşma zamanı. biz unuttuk sen unutmadın. :))
    Cevapla
  • yorumcuu 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP DİYECEK Kİ BENİM BAŞÖRTÜLÜ BACILARIM KIZLARIM ARTIK AKP SAYESİNDE ÖZGÜRLEŞTİ. DİNSİZ ALGILANAN CHP ye rağmen başörtüsü özgürlüğünü sağladık sabrettik CHp nin tüm engellerini aştık ve AKP oy patlaması yapacak İNCE İNCE chp düşünsün Bunlar AKP nin içraatıdır
    Cevapla
  • abdulvahap yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    nal toplamaya devam. iceldikçe kıralacaksın ucuz siyaset he he heeeee
    Cevapla
  • ferdi unalli 10 yıl önce Şikayet Et
    :)))) konusacak bir sey kalmamis..:)). ak parti yaptiklari hizmetleri konusmaya baslarsa 7 yil gece gunduz dinlemek zorunda kalirsiniz..
    Cevapla
  • Hasan KARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Onu Siz Düşünün. Ak Parti icraatlarıyla konuşur ve hep onlarla konuşacak. Çünkü o kadar konuşacağı icraat var ki hiç olmazsa onları vatandaşa daha iyi anlatabilmek için gereksiz zaman harcadığı başörtüsü konusu yerine icraatlarını anlatacak. Sn.İnce esas siz ne nalatacaksızın halka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı