Melih Gökçek öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Çankaya Belediyesi binasına asılan bir fotoğraf paylaştı.

Melih Gökçek öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
Melih Gökçek öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
GİRİŞ 01.11.2013 15:33 GÜNCELLEME 01.11.2013 22:02
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Gökçek'in paylaştığı fotoğrafa göre Çankaya Belediyesi'nin binasında asılı duran Türk bayrağının yanında bir de Atatürk fotoğrafı bulunuyor. Ancak Atatürk pankartının tersten asıldığı görülüyor.

"YA BİZİM BELEDİYE OLSAYDI"

Fotoğrafı Twitter'da paylaşan Gökçek ise CHP'li Çankaya Belediyesi ile dalga geçti. Melih Gökçek fotoğrafın altına "İşte Çankaya Belediyesi. Atatürk'ü saatlerce baş aşağı astı. Ya bizim belediye olsa idi.." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 32
  • mevlüt 10 yıl önce Şikayet Et
    Chp'hesapları. Kusura kalma atam izindeyiz
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    serdar. bunların yaptığı hataları, dönen dolapları ve mentalitelerini üst üste koyarsanız parti bazında Guiness rekorlar kitabına açık ara önde girerler.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    işte Atatürkün Kominizm hakkında görüşü.......... ""komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür." M.Kemal Atatürk tbmm gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334.....tbmm gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ıden alınmıştır....Mustafa Kemal Atatürk, ülkeyi felakete sürükleyecek, sınıflara bölecek, menfaat gruplarını çatışmaya sokacak bu ideolojilerin her zaman karşısında yer almıştır...ve Atatürk ömrü boyunca Türk,lüğü hep ön planda tutmuştur.....Bu CHP.ye kapak olsun!.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    ben her zaman söylüyorum?..CHP,nin tabanı Kominizm ve sosyalizmdir..Atatürkde ömrü boyunca Kominizm ve sosyalizm ile mücadele etmiştir...... ....işte CHP ve sol kesimin Atatürk sevgisi ....ben sol kesimin içini bilirim? yıllar öncesine dayanıyor ve Atatürk,ü hiç sevmiyorlar ,şimdi Atatürk,cü olmaları tamamen takiye..Çünkü inançlı bir parti geldiği zaman hemen Atatürk,e sarılıyorlar!?.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru. Bunların doğru yaptığı bir iş gösterilsin dişimi kıracağım. Bunlar doğru nedir nasıldır bilmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!