Erdoğan, Arınç ile ilgili ilk kez konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yardımcısı Bülent Arınç'ın sözlerine ilişkin ilk kez konuştu.

Erdoğan, Arınç ile ilgili ilk kez konuştu
Erdoğan, Arınç ile ilgili ilk kez konuştu
GİRİŞ 09.11.2013 00:41 GÜNCELLEME 25.11.2013 01:08
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, Arınç'ın sözleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı: 

Yurt dışı seyahatindeyiz. Ülkenin bu ülkelerle yaptığı görüşmelerden nasıl bir fayda sağlayacağını konuşmalıyız. Benim bir arkadaşım veya hükümet sözcüm bir şey söylemiş, bu konuyu görüşeceğim mahal burası değil, sizler değilsiniz.

Kendi aramızda görüşürüz. Bir sıkıntı varsa aramızda görüşürüz. Partinin genel başkanı ve hükümetin başbakanı benim varsa herhangi bir sıkıntı kendi aramızda görüşürüz.

Gereğini gerektiği yerde ben yaparım. TV ile medya aracılığı ile yapmam, MYK'da Bakanlar Kurulu'nda görüşürüz...

YORUMLAR 25
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın Arınç!!!. Yani Başbakan çıkıp "Arınç tan özür dilerim" derse mutlumu olacaksın..??? kaldı ki hatayı sen yaptın.. Konuşmaman gereken yerde konuştun.. 2002 den beri Başbakanımıza ve eşine yapılmayan kalmadı. Kan kustu kızılcık şerbeti içtim dedi.... neden???? Serzenişte bulunsa şikayet edeceği "Devlet" kurumu olacaktı. O yapmadı sabretti... Sen sabredemedin alındın gücendin...
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir yorumcu arkadaş haber geçidine Zaman gazetesinin bu duruma önayak olduğunu yazmıştı. Benim de dikkatimi çekti Samanyoluhaber dün yayınladığı muhalefet lideriyle ilgili yayını bugün de yayınladı fakat hiç hoş değil.
    Cevapla
  • ADEM KÖROĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ARINÇ SENİ SEVİYORUZ. Başbakana karşı öyle bir goy goyculuk varki ne yapsın. Ben herşeyin en doğrusunu bilirim, söylerim. Gerkirse halkı azarlarım. Olmazsa gençleri paylarım. O neki Cumhurbaşkanını kuzey afrikadan hizaya çekerim. Memur şamar oğlanıdır istediğimi ederim. Öğretmenler zaten yatıyor, bi danışmanlarım çalışıyor.Benim şakşakcım poh pohcum çok diyebilir. Ben anlayamıyorum partide üçyüz küsür koca koca adam var. Kimse gıkını çıkaramıyor. İnsanlar kutuplaştırılıyor. Eskiden de kutuplaşma vardı elbet lakin dindar komünist vb ama bunlar uçtu. Şimdi kurt gövdeye girdi. Muhafazakar vatansever müslüman guruplar şimdi birileri tarafından bilerek değildir umarım sinsice ayrıştırılıyor. Buna birileri set olmaya çalışınca Arınç gibi tu kaka ilan ediliyor. Sonu hayrolur inşallah.
    Cevapla
  • alperen 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞAK ŞAKCI İLE HAK HAKCI OLANI İYİ BİLMEK LAZIM. yav dalkavukluğu bırakalım dosdoğru olalım.şu öğrenci evi konusunda arınç haklıdır.. hadi ev için hükümet düzenleme yaptı herkese yurt yaptı diyelim peki dışarda buluşup gayrimeşru ilişki olursa hükümet ne yapacak afedersiniz ama ''mal bozuk olursa mal müdürü ne yapsın'' diye bir söz vardır.. kanun zoruyla milleti cennetemi sokacaksınız..
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    En doğrusunu söylemişin, syn başbakanım !. oturur yardımcınla baş başa görüşür anlaşırsın !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?