Bahçeli, Başbakan'ı 27 kelimeyle çözdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yine Başbakan Erdoğan'a yüklendi ama bu sefer farklı bir yöntem kullandı.

GİRİŞ 28.01.2014 11:20 GÜNCELLEME 28.01.2014 12:12
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her hafta gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmekten geri kalmıyor. Bahçeli, bu kez de Başbakan Erdoğan'ın şifresini verdi. 

Bahçeli, Türkiye'yi bunların eline düşüren Başbakan ve hükümetine yazıklar olsun. Suistimallere göz yuman bu hükümet mülümanlara karşı şiddeti teşvik etmektedir. AKP'nin dışişleri bakanının Myanmara yaptığı ziyaret herhangi bi sornuç doğurmamıştır. Bir diğer üzüntümüzde Çindeki Uygur Türklerden gelen acı haberlerdir. Dervişin fikri neyse zikri de odur sözü boşuna söylenmemiştir.

Bahçeli, Başbakan'ı zikrini ve şifrelerini ele verecek anahtar kelimeler çok fazla değildir. İhvan, Mursi, Rabia, Esad, Barzani, BOP, Kırmızı Oda, haçlı, papaz cübbesi, Beyaz Saray, AB'nin sorgu salonları, Bush, açılım, Kürdistan, Öcalan, süreç, ihanet, hıyanet, pazarlık, paralel, Oslo, istismar, 7 Şubat, 17 Aralık, yalan, rüşvet, hırsızlık sözlerinden birisi üzerinde durmak Başbakan'ın kimliğini ifşa edecektir. Hakikat de Başbakan öz olarak bu 27 ayrı kelimenin içinde saklıdır.Bu 27 isim ve kavramı çözen, Başbakan'ın şecere ve sicilini çıkaracaktır, dedi.

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bu Başbakan ki Filistin için İsrail'e 'one minute' deyip çok geçmeden NATO'ya teminat vererek füze savunma sisteminin İsrail'i koruması için Türkiye'ye yerleştirilmesine ön ayak olmuştur. Libya'da NATO'nun ne işi var deyip, sonra koştura koştura orada görev alan Başbakan'dır. Erdoğan elinde tahta kılıç altında kartondan atla sanal kahramanlık yapan bir hayal kahramanıdır. Erdoğan, siyasetin çizgi roman kahramanıdır."

YORUMLAR 22
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP hep YANLIS MUHALEFET ile yola devam.... MHP 100 % iktidar olmak icin calismiyor, PAZARTESI GAZETECILERI SEHIT edildi ORTADOGU gazetesi SALI günü bile dogru dürüst HABER yapamadi... MHPye bu POLITIKASI ile asla OYUMU vermem ama MHPde oy almak icin calismiyorki... SEHITLER üzerinden OY kapmaya karsiyim lakin pazartesi günü SEHIT EDILEN GAZETECIye dahi dogru dürüst sahip cikmadi.... ÖLDÜRÜLEN bir gazeteci -- KCKli olsaydi-KARTEL MEDYASINDAN olsaydi-SOLCU olsaydi-AYDIN !!! olsaydi MEDYANIN TAVRI - SOKAKLARIN TAVRI - SOSYAL MEDYANIN tavri ne olurdu ?? ben sokaga cikip YAKIN YIKIN demiyorum. lakin BAHCELI neden o sahtekar GAZATECI SEVER MEDYAYA cikipta laf atmiyor ...neden onlarin 2 yüzlülügünü yüzlerine vurmuyor ? MHPli gazetecinin degeri bir KCKli kadar degilmi? TÜRKIYEDE GAZETECILER öldürüloyr-hapse atiliyor diye YAYGARA cikaran MEDYAYA-YAZARLARA DERSINI verip yüzlerine vurmuyor ?? varsa yoksa O KATLIAMI bile POLISE-ICISLERI BAKANINA-HÜKÜMETE atmayi deniyor.. sonra cikip MUHALEFET yapiyorum saniyor
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    akli basinda POLITIKACI yapmaz.... veya 10 defa düsünür .. ISRAIL . veya baska ülkelerle ne kadar IT DALASI yapsada yine bazi seyler vardirki öyle bugunden yarina ATILMAZ .. ATMAYIDA KIMSE göze alamazlar....bakin 2-3 BORSACININ aciklamasi .. 2-3 FINANS sektörünün ayak oyunlari ile TÜRKIYEdeki ve DÜNYADAKI borsalar saga sola sallaniyor .. son 20 senedeki DÜNYA EKONOMI kirizleri nasil cikti? nerden cikti ? DEVLETIN baska DEVLET ile andlasmasi baska .. bir SIVIL HIZMET örgütün andlasmasi baska...bugun AVRUPAYA-AMERIKAYA-KAPITALIST SISTEME savas acilmasini TAVSIYE eden ISLAMCI-MILLIYETCI-ULUSALCI... BILUMUM kim varsa evine-cebine-ailesine-mutfagina baksin.... CEP TELEFONU-BILGISAYAR-SIGARA-ARABA-BEYAZ ESYA-FABRIKALARDAKI bir cok MAKINE-INSAAT MAKINELERI-MOTORLAR-COLALAR---- yahu akliniza ne geliyorsaaaa.. 100 % birakin 51 % MÜSLÜMANLARA AIT kac tane SILAHIMIZ-ARABAMIZ-TELEFONUMUZ-TELEVIZYON-SIGARA-gazli ICECEK -BEYAZ ESYA ( ki belki cogu halen PATENT parasi ödüyor) var .. ancak LAF ATIP .AMBARGO koyun- ANDLASMAYI fesh edin deyin
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    AH BAHÇELİ AH SEN ÖNCE BAŞBAKAN'KEN İMRALIDAKİNE NASIL YEMEK SERVİSİ YAPTIN ONU ANLAT?. Burada yorum yapan ARKADAŞLARIMIZIN BEN DÜRÜSTLÜKLERİNDEN EN UFAK BİR ŞÜPHEM YOK BU YÜZDEN BİR SORU SOCAĞIM DÜRÜST OLARAK CEVAP BEKLİYORUM:ECEVİT+MESUT+BAHÇELİ'YE BİRİLERİ APO'YU TESLİM ETTİKLERİNDE BU ZATLAR YAKALADIK GETİRDİK HAVASINA GİRDİLER BAYAĞI HAVADA ATTILAR.SORMAK İSTEDİĞİM ŞU APO İMRALIDA YATARKEN DEVLET BAHÇELİ DEVLETİN TEPESİNDE BAŞBAKAN'DI SONRA SEÇİME GİDİLDİ AYNI BAHÇELİ ERZURUMDA HALKIN ÜSTÜNE URGAN ATTI .BENİM SİZLERDEN RİCAM BU NE ANLAMA GİLİYOR YAZARSANI ÇOK MEMNUN OLURUM ARKADAŞLAR.BEKLİYORUM.?
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    KABUL EDELİM. Bahçeli Nato ve İsrail konusunda haklı Ya kardeşim bir yere rest çekiyorsan tam çek O bebeklere o çocuklara ağlıyorsak bunun bir amacı olmalı O gözyaşlarının bir amacı olmalı Bir sonuç doğurmalı Fakat Bahçeli sanki bu saldırının ardında hükümet varmış gibi haykırıyorya işte o kısma tav oluyorum abi
    Cevapla
  • burhan sert 10 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ SENİDE GÖRDÜK. senide gördük bahçeli.sen kendi önergene girmeyen adamsın.başörtüsünde takındığın tavrı unutmadık.erkekliği ürkekliğe tercih ettin.ancak huzuru bulduk ak partiye devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!