Kılıçdaroğlu Köşk için 6 isme yeşil ışık yaktı

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Mansur Yavaş için 'Köşk adayımız olabilir' sinyalini veren Kılıçdaroğlu, 5 isme de yeşil ışık yaktı.

Kılıçdaroğlu Köşk için 6 isme yeşil ışık yaktı
Kılıçdaroğlu Köşk için 6 isme yeşil ışık yaktı
GİRİŞ 08.05.2014 07:33 GÜNCELLEME 08.05.2014 14:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mansur bey başarılı. İyi bir sonuç da aldı. Aslında Mansur bey kazandı. Ben onu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görüyorum. Mansur Yavaş tabii ki Cumhurbaşkanı adayı olabilir. Bilgisi, birikimi var. Ama önümüzdeki süreç neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz. Cumhurbaşkanı adayımızı şimdiye kadar açıklamamız bir strateji. Adaylarımız var. Belli bir zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

ÖZDEMİR 5 İSİM SAYDI, KILIÇDAROĞLU "EVET" DEDİ

Açıklamamalarının stratejileri gereği olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Haşim Kılıç, Metin Feyzioğlu, Deniz Baykal, Ümit Boyner ve Sami Selçuk'un Köşk adaylığı için aday olabilirler mi?" sorusuna, bütün isimler için "evet" cevabını verdi.

MANSUR YAVAŞ DA İSTEKLİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Melih Gökçek'e kaybeden Mansur Yavaş, daha önce bir gazeteye verdiği röportajda kendisini sorulan "Siz Cum­hur­baş­kan­lı­ğı­na aday olur mu­su­nuz?" soruya şu şekilde cevap vermişti: 

"Olu­rum ta­bi­i, ne­den ol­ma­ya­yım... Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­t­i'nin Cum­hur­baş­ka­nı ol­ma­yı kim is­te­mez..."

YORUMLAR 21
  • iryah 9 yıl önce Şikayet Et
    valla ne hesap yapsan boş kk. Eğer ki başbakan adayım desin o dediklerinin beşini birden koysan da paket olarak yine o iş yaş derim. Sen en iyisi % 50 diyosun kendi tarafınızı e aday da yok en iyisi akp nin % 50 tarafına geçip başbakanı kabul edin böylece bütün Türkiye nin uzlaştığı bir cb çıkmış olur.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bir cehape kökenli olmasında yunanlı olsada olur. cehepe kökenlilerin ilk icraatı Ahmet nejdet sezerden bilirim dhkpc ve devsol militanlarını serbest bırakıp ülkede kaos çıkarmaktır onun için bu ülkeye en büyük zararı cehepe verir bir Yunanlıdan bir yahudiden de çok zarar verir onun için hangi aday olursa olsun chp kökenli olmasın
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    son yerel secimler ile genel secim asla kiyaslanamaz cunku yerel secimde aday farki cok onemlidir. asiret den tutun akrabaliga yada bazi yerlerde verilen gizli sozlere kadar pekcok sey olur genel secimde ben akp nin rahatlik ile %50 nin uzerine cikacagindan eminim amma genede yerel secim rakamlari uzerinden hesap yapar isek orda chp+mhp = %43 ediyo yani gosterilecek adaya kimse karsi cikmadan ful olarak oy atarlar ise ki bu aday ancak mansur yavas olabilir yoksa adigecen o 5 kisi asla 2 tarafinda tam oyunu alamaz neyse 2 parti de kendini bile yirtsa anca %45 eder bu bile akp nin gerisindeler demek cunku %2 lik bi saadet tabani da goz ardi edilmemeli yarin 2. tur olur ise onlar chp ye verecek degiller ya
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . chp nin adayı haşim kılıç telefüz edilmeye başlaması anlaşılmıştır vede ispatı vede kabulüdür. artık her gecen gün hülen örgütü militanını toplumda göklere cıkarma algı çalışması kalmış tır..
    Cevapla
  • revolade 9 yıl önce Şikayet Et
    eyy kk; yaktığın yeşil ışıkları halkımız seçimde kırmızı ışığa çevirir.. ey kk sen 6 isime değil 66 isime yeşil ışık yaksan da boşş.. zira Erdoğan la 6 kez değil 66 kez yarışsan da boşş. halkımız ve Erdoğan sizi hep kırmızı ışıkta durduracaktır. hep yenilgi, hep yenilgi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor