CHP-MHP'yi üzecek Köşk anketi

SONAR araştırma şirketinin Köşk anketine göre Başbakan Erdoğan seçimleri ilk turda kazanıyor.

CHP-MHP'yi üzecek Köşk anketi
CHP-MHP'yi üzecek Köşk anketi
GİRİŞ 24.06.2014 13:54 GÜNCELLEME 24.06.2014 16:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini konu alan anketler ardı ardına yayınlanmaya başlanırken CHP ile MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile Başbakan Erdoğan'ın olası oy oranları için çarpıcı rakamlar ortaya çıkıyor.

Sonar araştırma şirketinin Köşk anketine göre ise Erdoğan seçimleri ilk turda kazanıyor.

BAYRAKÇI: ERDOĞAN İLK TURDA KAZANABİLİR

Sonar'ın sahibi olan Hakan Bayrakçı, Aydınlık gazetesine yaptığı açıklamada “Tayyip Erdoğan ilk turda seçimi kazanabilir. Kazanmasa bile yüzde 50’nin biraz altında kaçırır. Bu durumda ikinci turda Cumhurbaşkanı seçilmesi mukadderdir.” diyerek durumu özetledi.

İHSANOĞLU'NA DESTEK YÜZDE 35.3'TE KALDI

Partilerin ve adayların oy oranlarını saptamak amacıyla yapılan ankette “Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi partinin adayına oy vereceksiniz?” sorusuna yüzde 46’sı “Tayyip Erdoğan” cevabı verirken, “İhsanoğlu’na oy vereceğim” diyenler yüzde 35.3’te kaldı.

Katılanların yüzde 6.2 si BDP/HDP’nin adayına oy verdi. Kararsızlar orantısal olarak dağıtıldığında Erdoğan yüzde 52.6 İhsanoğlu 40.3 oy alıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    30 martda Sarıgül ile fena darbe yediler ....... ....Ekmeleddin ile iyice çökecekler?.......
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu anket % 35,i verirken çok iyimser davranmış?...... Ben % 30,u bile zor alır diyorum?..ithal adayın hiç şansı yok?
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Garibanların morali hiç yerine gelmedi ki. Tam tamına 64 yıldır CHP halkın oylarıyla başa gelemedi ve kıyamete kadar da başa gelemeyecektir. Çünkü milletin bedduasını alan bir parti yerlerde sürünecektir. MHP'yi unuttuğumu zannetmeyin çünkü o, CHP'nin gölgesidir. Beraberdiler, bir ara ayrı göründüler, sonra tekrar bir araya geldiler, getirildiler diyecektim.
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık araştırma şirketlerinin işi de zor. Şu ekranlarımızın gergin anket şirketi sahiplerinin gıkı çıkmıyor,iyice umutları kırılmış görünüyor...Şimdi çıkıp ekmeleddin bey lehine sonuç çıkaracaklar ama kimse yemiyor artık!!!! adamla da tükendi sarılacak yılan da kalmadı...Sevgili araştırma şirketi sahipleri anketlerinizi gerçekler üzerinden yaparsanız bu ülkede size her zaman ihtiyaç var,sizlerin bağımsız olmanız gerekiyor sırtınızı herhangi bir dünya görüşüne değil Doğruluğa,Dürüstlüğe ve Adil olmaya dayamalısınız ki Ülkemin mübarek insanları size itibar etsin...Herhangi bir tv de asıp kesiyorsunuz sonuçlarınızı açıklıyorsunuz seçim sonunda hiç bir yerde yoksunuz!!!!bu mu dur...
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    chp & mhp aş.. çatıdaki adam bu çizelgede ki yani yüzde kırkı alsın inek gibi mölerim bunlar hayatlarında kırk rakamını hiç gördülermi ki bunların yedi sülalesi birleşse alacakları yirmi yimibeş adam mısırda doğumuş malum arkadaşlar chp ye önermişler bide kırk he hiç güleceğim yoktu akp nin karşısındaki hacizliğe bak recep tayip erdoğan ceketi assa ellisi garanti gerçek bu chp ve kankası mhp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri