CHP'li Nazlıaka'nın kaçak tesisatı söküldü

ASKİ, CHP Milletvekili Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebeke hattını bağladı.

CHP'li Nazlıaka'nın kaçak tesisatı söküldü
CHP'li Nazlıaka'nın kaçak tesisatı söküldü
GİRİŞ 19.09.2014 16:04 GÜNCELLEME 19.09.2014 16:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı.

KAÇAK SU YERİNE TEMİZ ŞEBEKE SUYU

Nazlıaka'nın Çankaya'da oturduğu siteye gelen ASKİ ekipleri, kaçak kuyu suyu tesisatını iptal etti. Şehir şebeke suyu hattını bağladıktan sonra gazetecilere yapılan işlemle ilgili açıklama yapan ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy, "Mevcut kaçak suyu ve kuyudan depoya giden hattı iptal ederek şehir şebekesini temiz olarak verdik. ASKİ'nin suyunu şebekeye bağladık" dedi.

CEZA KENDİLERİNE İLETİLECEK

Aksoy, kaçak suyu kullanan dairelere yasal olarak işlem başlatılacağını dile getirerek, "Fiyatı şu an belli değil, biz yasal olarak ceza işlemlerini kendilerine tebligatla bildireceğiz" ifadesini kullandı.

Kuyu suyunun sağlığa zararlı olup olmadığının sorulması üzerine Aksoy, kendisinin bilemediğini, tahlil sonuçlarına göre karar verileceğini kaydetti.

YORUMLAR 7
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    su kirliliği. meclise ankaranın suyu kirli diye nakara atanlar suyu nerden getirdikleri belli oluyor
    Cevapla
  • hasan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    o sitede başka partilerden de mv olabilir mi?. o sitede kaçak suyu bağlatan kişi chp mvmi? yoksa siteyi yapan inşaat şirketi mi? o sitede diğer partilerden mv yada parti yöneticisi kişiler olmadığını nereden biliyorsunuz?
    Cevapla
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar da uymaz. "merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler" bu kuyuyu kaçak olarak açan, açtıran, kuyudan suyu devletten kiralamadan kira parası ödemeden kaçak olarak kullananlar suçludur. mutlaka devlet su işleri kaçak kuyu açmaktan, milli emlak suyu kiralamadan kullananlar, ayrıca sağlık kuruluşları bu kirli kullanılmaz ve içilmez suyu vatandaşlara kullandırıp onların sağlığını tehlikeye atanlar hakkında soruşturma başlatmalıdır.
    Cevapla
  • Metin Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir milletvekiline yakışıyormu?. Yorumsuz!!!
    Cevapla
  • Ataman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bütün ümitleri "suya düştü" gitti..... Bu olay CHP içinde ne kadar densizler olduğunun en güzel göstergesidir ve tabana mutlaka bir yanısması olacaktır. Bunların bütün işleri böyledir. Felsefeleri: At çamuru yapışmazsa izi kalırdır. Ancak seneye enayi yerine koydukları seçmenler onlara sandıkta öyle bir çamur atacaklar ki felekleri şaşacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü