Başbakan Davutoğlu: Hesap verecekler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Adıyaman 5. Olağan Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu'nun hedefinde paralel yapı ve Kılıçdaroğlu vardı.

GİRİŞ 14.12.2014 17:41 GÜNCELLEME 14.12.2014 17:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Öğle saatlerinde Elazığ'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'a gecikmeli olarak geldi. Geç kaldığı için Adıyamanlılardan özür dileyen Başbakan Davutoğlu, Adıyamanlılar söz verdi mi sözünde durur, dedi. 

DAVUTOĞLU'NDAN İSRAİL GÖNDERMESİ

Başbakan Davutoğlu, konuşmasının devamında, İsrail'in otoritesini meşru gördükten sonra Türkiye'de milli iradeyle işbaşına gelmiş bir iktidarın Başbakanı'na 'Dönemin Başbakanı' diye dosyalar hazırlayanlar varsa, işte onlar bugün de yarın da millet ve tarih önünde hesap vereceklerdir, açıklamasında bulundu. 

DAVUTOĞLU: NİÇİN BUGÜN TELAŞ İÇİNDELER?

(Hiçbir şeyden korkmuyoruz, her şey açıklansın) diyenler, niçin bugün telaş içindeler? Neden birtakım yaygaralarla şüphelerle yürütülen bir soruşturmayı etkilemeye çalışıyorlar? sorusunu yönelten Başbakan Davutoğlu, beklesinler ama şunu da bilsinler ki: Bu devletin kurumlarına sızıp, Başbakanını, Cumhurbaşkanını, devletin en mahrem toplantılarını dinleyenler, MİT Müsteşarlığına dönük operasyona kalkışanlar, Suriye'de mazlumlara yardıma giden tırları durdurup, ülkemizi dünyaya şikayet edenler, bunların karşılıksız kalacağını düşünmesinler, dedi. 

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları: 

-Kılıçdaroğlu'nun özür borcu var. Osmanlıca için Ortaçağ demeyeceksin. Bir daha bu milletin inancına, örfüne, kültürüne kimse artık hakaret edemeyecek. 

DAVUTOĞLU: KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

-Nerede vesayet, darbe varsa orada CHP var. Bürokrasiye sızmış bir paralel çete, milli iradeyle iktidara gelen AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak istedi. O paralel çeteyle ilgili adım atılınca onlardan önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Çünkü onlarda vesayet var. 

-Devletin en mahrem toplantılarını dinleyenler, mazlumlara giden TIR'ları durduranlar bunun karşılıksız kalacağını düşünmesin!

"MİLLET VE TARİHİN ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"

-Bu ülkenin Başbakan'ına 'Dönemin Başbakanı diye fezleke hazırlayanlar varsa onlar bugün de yarın da millet ve tarih önünde hesap verecekler... 

- Kılıçdaroğlu'nun dediğini yapmış olsaydık o küçük Suriyeli kız gibi nice kızlar Suriye'de şehit edilecekti. 

AK Parti kadrolarının bıkmadıklarını, nefeslerinin tıkanmadığını dile getiren Başbakan Davutoğlu, son olarak Adıyamanlılardan 2015 seçimleri için "yüzde 75" sözü aldı. 

YORUMLAR 18
  • Burhan Çavuşoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce AK Parti teşkilatı ve belediyelerin içindeki paralel yapıdan tasfiyeyi baişatın, palavradan bağırmayın... Milli Görüşçüleri paralelci diye tenzili rutbe yapanları araştırın...
    Cevapla
  • Ege 9 yıl önce Şikayet Et
    Özkan,biz de öyle zannediyorduk islama hizmet ettiğinizi düşünüp size saldıranlara karşı sizi savunuyorduk.Türkiyenin önünü açtığınızı Türkiyenin başka kıtalarda tutunması için çalıştığınızı düşünüyorduk.Ama Erdoğan'ın dediği gibi çok safmışız.Eğer başarılı(!)olsaydınız şu an ülkenin hali suriyeden beter olurdu.sizin açtığınız fitne kapısından darbeciler din düşmanları türkiye düşmanları oluk oluk kaybettikleri mevzilerine yeniden döneceklerdi.O bayrağı şerefle temsil eden ülkede kardeşlik olsun diye çırpınan tarihimizin en başarılı hükümetini devirmeye çalışmak vatanseverlik mi size göre?..devletin tek kuruşunu yemedik demeyin.okul dersane için kapattığınız araziler var milletten topladığınız paralar var. o paralarda iç yüzünüzü öğrendikten sonra milletin de ahı var..
    Cevapla
  • Hakkı Söyler 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu sonuca hiç şaşırmadık. Çünkü başkalarına tuzak kuranların ve kumpas hazırlayanların karşısına İlahi Adalet er geç çıkar. "Allah tuzak kuranlara karşılık vermekte en güçlü olandır." (Âl-i imrân: 54)
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Fetullahı ve avanesini, Erdoğan yada hükümet dövmüyor, Allahü azimüşşan dövüyor. Herkesin bir planı vardır ama herşeyin ötesinde Allahü Tealanında bir planı vardır. Fetullahın yaptığını katmerli gavur gelse yapamazdı bu ülkede. Allahü Teala düşmanlarınıda ıslah etsin, ıslah olmıyacaklarsa kahrü perişan etsin.
    Cevapla
  • matcat 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın davutogluna bu konuşma sitili hiç ama hiç yakışmıyor…. tok gur ses , baskın kışılık rolu oynamaya çalışıyor ama hanı bır laf varya "… adın mulaım " dıye bıter ….. bence davutoglu sen sen ol kendın ol…..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…