Babuşçu: Bu parti 4 bakanı görevden aldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Partili eski bakanların zaten hepsinin görevden alındığını söyledi.

Babuşçu: Bu parti 4 bakanı görevden aldı
Babuşçu: Bu parti 4 bakanı görevden aldı
GİRİŞ 29.12.2014 16:54 GÜNCELLEME 30.12.2014 07:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Partili eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar ile ilgili 'Bu parti bakanların hepsini görevden aldı' dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu CNN Türk'te katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Babuşçu'nun açıklamaları:

"BÜLENT ARINÇ'IN TAVRINI ÇOK SEVİYORUM AMA..."

"Sayın Bülent Arınç'ın başbakan yardımcımızın merhamet yüklü kalbini olaylara yaklaşım biçimini biliyorum çok seviyorum ve takdir ediyorum. Ama bu bir genelleme yapılamaz.

"BU PARTİ BAKANLARI GÖREVDEN ALDI"

Yani bu genellemeden hareketle vicdanen herkes gönlüne baksın, elbette herkes bir değerlendirme yapacak. Bir kısım vicdani saiklerle hareket edecek. Aslında vicdani saiklerle hareket ettiğinizde herkesin kalbi de belli o anlamda. Tavrı da belli. Bu parti bu sayın bakanlarla ilgili olarak hepsini görevden aldı.

"O HOKKABAZLIĞA FIRSAT VERMEMELİYİZ"

Önümüzdeki süreçte nasıl bir adımlar atacağını yine beraber göreceğiz. Ama bu vicdan terazisi üzerinden konuşurken, o hokkabazlığa fırsat ve prim gibi bir hataya düşmememiz gerektiğini, siyaseten bir ferasetle olaya bakmamız gerektiğini söylüyorum."

YORUMLAR 5
  • Mahmut YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Parti adına konuşmuyor ki bi tanesi de çıkar o bunları söylemeye yetkili değil der Ak parti de bir bölünme var ama bakalım ne zman ortaya çıkacak
    Cevapla
  • Halil Kaleli 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri AK PARTİ'de 12-13 yıldır bir bölünme olacağı umuduyla yaşıyor.Bu onulmaz umutla yaşaya yaşaya yaşlandılar. Ama ne var ki AK PARTİ'de bir türlü bölünme olmadı.Ne Erkan Mumcu'lar, ne Abdullatif Şener'ler, ne tuzluklar gaza getirildi ama, AK PARTİ sapasağlam iktidarda.Mahmut bey kardeşim, bu kapıdan size ekmek çıkmaz, boşuna beklemeyin.
    Cevapla
  • atilla turan 9 yıl önce Şikayet Et
    değerli halil kardeşim görsen ne görmesen ne. adamın yıllardır il başkanı olarak istanbula kattığı artı değer varmı ki görmek istiyorsun doğrusu anlamadım.
    Cevapla
  • Halil Kaleli 9 yıl önce Şikayet Et
    Atilla bey kardeşim, il başkanının görevi kente artı değer katmak değildir ki. O, partisini omuzlamakla görevlidir. Ak Parti'yi başarıyla yıllarca omuzlamış, hem yerel hem de genel seçimlerde başarının lokomotifi olmuştur. Elbette bu başarılarda Sayın Cumhurbaşkanımızın gayreti, belediye başkanlarımızın emeği önemlidir. İl başkanı da İstanbul gibi bir mega kentte iyi bir "şef" olarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir.İstanbul'un tüm ilçelerini, tüm mahallelerini sokaklarına varıncaya kadar iyi bilmektedir. Bu başarısını Meclis'e taşımalıdır.
    Cevapla
  • Halil Kaleli 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aziz Babuşcu'yu bu dönem TBMM'de görmek isteriz. İstanbul gibi Türkiye mozayiği bir kentte Ak Parti'yi zaferden zafere taşıdı. Başarılı bir vekil olacağına inanıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu