Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sen provokatör müsün?

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kastamonu il kongresinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasındaki sözlerine sert çıktı.

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sen provokatör müsün?
Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sen provokatör müsün?
GİRİŞ 04.02.2015 15:36 GÜNCELLEME 04.02.2015 16:18
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Kastamonu il kongresinde konuştu.  Davutoğlu muhalefet liderlerine ve paralel çete liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu'na açık açık sen provokatör müsün? diye sordu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

6-7 Ekim olaylarını hatırlıyorsunuz değil mi? Gençlerimiz çatılardan aşağı atıldı. Biz İç güvenlik reform paketi hazırladık. o günleri hatırlayın. O günkü vandalizmi gözünüzün önüne getirin. İç güvenlik reform paketi ne diyor: Gösteri yapmak isteyen varsa yeri hazırdır. Bunun garantisi biziz. Ama biri gösteri yapacağım dediği meydana elinde molotof varsa, yüzünde maske varsa onlara karşı her türlü tedbiri alırız.

"KILIÇDAROĞLU SEN PROVOKATÖR MÜSÜN?"

Birden üç muhalefet partisi bu pakete karşı çıktı. Kılıçdaroğlu halkı direnmeye çağırdı. Ey Kılıçdaroğlu sen ana muhalefet lideri misin? Provokatör müsün?

PARALEL İHANET ÇETESİNİN LİDERİ BAKIN NE DİYOR?

Yasalar içinde yürüyüşünü yap. Biri eline niye molotof kokteyli alıyorsun? Kılıçdaroğlu bu çağrıyı yaptığı an pensilvanya'daki zat paralel çetenin lideri New York Times'ta Türkiye'de muhalefeti birleşmeye çağırdı. Bu paralel ihanet çetesinin lideri bakın ne diyor? Nasıl bir ihanet içinde olduğumuzu görün.

"DİN ADINA YOLA ÇIKIP MİLLETİMİZİ İSTİSMAR ETTİ"

Bugün İskilipli Atıf Hoca'nın şehadetinin yıldönümü. Biz evliayaya hep saygı duyarız. Burada yetişip Amerika'ya gidip ülkesini New York Times'ta ülkemizi kötülemeyiz. Din adına yola çıkıp milletimizi istismar edenleri ilim ehli olarak görmeyiz.

12 yılda ülkemizi nerelere getirdik? Başörtülü bacılarımız üniversitelerden kovulurken şimdi Meclis'teki yerlerini aldılar.

"EY BAHÇELİ SEN NİYE BU YASAYA KARŞI ÇIKIYORSUN?"

Türkiye özgürlüklerin en iyi şekilde yaşanacağı bir ülke olacak.

Devlet Bahçeli 6-7 Ekim olaylarında 'Devlet nerede' diyordu. Devlet oradaydı. O gün devlet nerede diyen Bahçeli bu pakete niçin karşı çıkıyor?

"MHP VE HDP AYNI DİLİ KULLANIYOR"

HDP ve MHP neredeyse aynı dili kullanıyor. Bir daha Türkiye'nin sokaklarını Suriye sokaklarına çevirmeye kimsenin gücü yetmeyecek.

Gezi provokasyonlarıyla dışarıdaki bu işi tezgahlayanlar hemen birlik oldular. 30 Mart seçimlerinde AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse onu desteklediler. Ama ne oldu? Allah'ın dediği oldu. Biz milletle beraberiz. Onlar içeride ve dışarıda hainlerle beraberler.

Çatı aday çıkardılar. Ülkenin her yerinde cumhuriyet meydanı var ama Kılıçdaroğlu bu meydanlarda yoktu. Ama Sayın Erdoğan o meydanlardaydı.

Sayın Bahçeli siz neden aday olmadınız? Çünkü miletten oy istemek için yürek lazım yürek.

"SİZ OYUNA BİZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Hükümeti kurar kurmaz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir uyum içinde yolumuza devam ederken 6-7 Ekim olayları ve bazı kumpaslarla önümüze çıkmak istediler.

İç güvenlik reform paketine, maskeye, molotofa HDP, CHP ve MHP bu pakete karşı.

Bu millet bu oyunları çok gördü ve geçirdi. Siz perde arkasında oyunlarınıza devam edin. Biz yolumuza devam edeceğiz.

YORUMLAR 28
  • bahattin 9 yıl önce Şikayet Et
    milleti ayaklanmaya çağırıyorsun inşallah o milletin ayakları altında kalır can verirsin bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışanlar rabbim tuzaklarınızı başınıza geçirir
    Cevapla
  • Gentleman7 9 yıl önce Şikayet Et
    sol partiye çok laf ediyorlar ama bu güne kadar devleti sağ partiler yönetmiştir. (istisnalar kaideyi bozmaz) biraz adil yorum yapalım.
    Cevapla
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Paket hemen yürürlüğe gecsin hatta maske takana molotof atana önce uyarı verilsin sonra öldürülsün cesetler hangi ülkenin olduğu ortaya cıksın
    Cevapla
  • EEEY:ALİİİİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ALİ: NE VAR ÜLKENİN HALİNDE!!!!! BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİRŞEY Mİ BİLİYORSUN... ALİ SENDEMİ ***ADANMIŞ RUHLARDANSIN***
    Cevapla
  • selamet 9 yıl önce Şikayet Et
    İnanılacak gibi değil ya. 13 yıldır ak partinin önünü kesmek için ellerinden geleni yaptılar. Kılıçtaroğlu Yahu halk sizi istemiyor. Daha nasıl anlatsın size bunu. Ben şasıyorum bunların haline.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor