Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sen ana paralel misin?

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti İstanbul mitinginde konuştu ve paralel çete ve Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

GİRİŞ 08.02.2015 15:50 GÜNCELLEME 08.02.2015 17:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun pensilvanya ile ortaklığına tepki göstererek Kılıçdaroğlu'na "Sen paralel parti misin" diye sordu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

"Reisin bütün emanetlerine sahip çıkacağız. İstanbul yüreğimizde hiç bitmeyen bir aşktır. İstanbul AK Parti'dir. AK Parti İstanbul'dur. İstanbul'u anlayan tarihi anlar. İstanbul gibi AK Parti'de tarihe mührünü vurmuştur. AK Parti İstanbul il başkanlığı görevi en ağır görevdir.

İstanbul'un 7 ilçesine benzer AK Parti'de. İşte onlar nedir? Birlik, özgürlük, güvenlik, adalet, kudret, izzet ve adalettir. Biz birlik siyasetinin takipçileriyiz.

"ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN SÖZ VERDİK"

Birlik siyasetinin en önemli parçası çözüm sürecidir. Çözüm süreci için söz verdik. Bu topraklarda etnik siyaset yapılmayacak. Kimse bu ülkeyi bölme faaliyetini asla bulamayacak. Tek bir milletin ferdi olduğunu unutmayacak.

Sütçü imamın torunları üniversite kapılarından alınmıyordu. Bu zulmü ortadan kaldırdık. Öncelikli hedefimiz özgürlükçü bir anayasa getirmek.

Ne Gezi olaylarında çapulculara, 17-25 Aralık'ta paralel çeteye, 6-7 Ekim olaylarında vandallara meydanı bırakmadık.

6-7 Ekim olaylarından sonra hemen İç güvenlik reform paketi hazırladık. Üçüzler; MHP, CHP ve HDP buna karşı direnme çağrısında bulundu.

"KEMAL PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM" SLOGANININ ARDINDAN...

Kemal Kılıçdaroğlu şu anda paralel yapıyla oynuyor. Kılıçdaroğlu Pensilvanya'da oynuyor.

Öyle bir tuzak halindeyiz ki herkesin teyakkuz halinde olması lazım. Kılıçdaroğlu'nun insanlara sokak çağrısı yaptığı saatlerde paralel çetenin lideri makale yazdı.

28 Şubat zulmünde devlete itaat edin başörtüsü füruattır diyenler. Bu halkın seçtiği hükümeti şikayet ediyorlar. Mavi Marmara şehitleri için İsrail'den izin alınmalıydı denen yine aynı zat.

New York Times'taki makalede ilk çağrı muhalefete benimle ortaklık yaparsınız bu hükümetten kurtulursunuz.

"HİÇBİR LOBİYE BOYUN EĞMEYİZ"

İkinci çağrı da Rum, Yahudi, Ermeni lobilerine. Nerede olursa olsun sizin karşınızda izzetle duracağız. Bu lobilerin hiçbirine boyun eğmedik.

Kendilerine ulusalcı diyenler Kılıçdaroğlu'na şunu sorun: Sen anamuhalefetin genel başkanı mısın? Ana paralel partisi misin?

Sandıkla iş başına gelmek istemiyorlar. Niyetleri kaos çıkarmak.

“KILIÇDAROĞLU DA OLSA GEREĞİ YAPILIR”

Ama ister Kılıçdaroğlu ister başkası olsun, yasa çıktıktan sonra kim eline molotof alırsa, kim maske takarsa gereği yapılır.
Şundan emin olup evinizde huzur içinde uyuyun. Hiçbir şekilde bu ülkede kaos çıkarılmasına izin vermeyeceğiz. Kaos tacirlerine boyun eğmeyeceğiz.

Yurtta adalet, dünyada adalet. Gelir dağılımını düzelttik. Filistin'e, Suriye'ye sahip çıktık.

Yeni bir anayasa ile milletimizin kudretini daha da güçlendireceğiz." dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çarkçıya yorum yazmak degmez paralelnin elinde oyuncak olmuş kasetle gelen adam diyet borcunu ödüyor 7 hazıranda çarkçıya yol gözüküyor mhpede chpnin vagonu olmuş düne kadar bahceli okyanus ötesi diyordu demeki paralel kasetleri var beter olsunlar vesallam
    Cevapla
  • yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin paralel ile imtihanı gerçekten çetin geçmekte. Ama yüce dağın başında kar, tipi, fırtına ve bulutlar eksik olmaz. Bu imtihanlar bu milleti, bu devleti güçlendirip Ümmetin başına taç yapacak inşaallah.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ticareti artıran kim? Kolasını, sigarasına vs. tüketen, donunu bile israil menşeli deterjanla yıkayanlar düşünsün bunu. Daha düne kadar piyade tüfeğini bile üretmekten aciz olan bir ülke iken daha yeni yeni bir şeyler üretir olduk. Yöneticilerin her hareketi doğru olmayabilir ama kendi hatalarımıza günah keçisi arayarak ancak kendimizi kandırırız .. Bizler millet olarak kendimizi düzeltmezsek yöneten ne yapsın.. Allah bütün müslüman kullarını ıslah eylesin inşAllah (Amin)
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali, paralel tv kanalınız Filistinli savaşçılara neden terörist ilan etti,açıklar mısın? İnkar etmeden youtube bak
    Cevapla
  • Tiyealanadam 9 yıl önce Şikayet Et
    Yasa çıktıktan sonra bu maske ile dolaşmaya devam edersen.İlk önce gideceklerden biri olacaksın.. Allah muhafaza sen gidersen biz kimle dalga geçip,eğleneceğiz ? :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti