Bülent Arınç korkunç IŞİD gerçeğini açıkladı

Bursa'da, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Bülent Arınç, Türkiye'den IŞİD’e bin civarında gencin katıldığını açıkladı.

Bülent Arınç korkunç IŞİD gerçeğini açıkladı
Bülent Arınç korkunç IŞİD gerçeğini açıkladı
GİRİŞ 23.02.2015 01:48 GÜNCELLEME 23.02.2015 01:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD'e çeşitli batı ülkelerinden de katılımların olduğunu açıkladı.

''VAHŞİ HAYVANLAR BİLE YAPAMAZ''

Arınç, "Gençlerimizi ellerine demir bilyeli sapanlar verip yüzlerini kapatan, molotofları atıp araçların üzerindeki polisleri öldüren, özellikle DHKP-C gibi insan öldürmekten zevk alan ve DAİŞ gibi vahşi hayvanların bile yapamayacakları cinayetleri rahatlıkla işleyen bir nesle dönüştürebiliyorlar.

''DAİŞ'E SADECE DIŞ ÜLKELERDEN KATILIM YOK''

Bu cinayetleri işleyenler Rusya’dan, İngiltere’den Amerika’dan Batı Avrupa’dan gidiyorlar. Bu nasıl bir batıl inançtır. İnsanı sevmesi gerekenler, ellerinde bıçakla her gün insan boğazlayabiliyorlar. Bu kötü bir eğitimin, kötü bir çalışmanın ürünüdür. Onun için gençlerimizi bu tür zararlı şeylerden uzak tutmamız lazım. Zannetmeyin ki DAİŞ’e katılanlar sadece dış ülkelerden değildir. Çok yakınımızdan, Yalova’dan, bir başka yerden sayılarının bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençler de aldatılarak götürülüyor. Sonra öldüklerini haber alıyoruz" dedi.

YORUMLAR 9
  • cafet58 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar hislerinizle degil aklinizla konusun.Hükümete tam destek.Ak partin oylari simdi %70olmustur.bu olay kesin meydanlarda secim propagandasi olacak.Dirilis ertugrulu izleyin. Belki buzamana kiyaslanacak bir seyler görebilirsiniz
    Cevapla
  • trabzonlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan deaş diyor bu örgüte Arınc diaş kendi aralarında bile bir Çelişki var nasıl bir örgütmüş bizde çözemedik
    Cevapla
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    ha deaş olmuş,ha diaş! veya işıd! çok mu fark eder? herkes işıd olduğunu anlıyor,bazılarından başka!özellikle ingilizcede bu dili çok iyi bilmeyenlerin kimi yazıldığı gibi okur, kimi okunacağı gibi. CIA YAZILIR,siaey diye okuyan da olur,cıa diyen de olur,ama aslında aynı şeydir. bu kadar sorun edende sorun var demektir aslında!
    Cevapla
  • Ferhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan kardeşim Allah sana beyin vermiş beyin, onu kullanarak kıyas et İslamiyet ile bu teröristleri
    Cevapla
  • Müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    burada dedik önlem alın diye.. haricileri çoğaltıyorsunuz. bilgilendirin milleti. neden yapmıyorsunuz.
    Cevapla
  • Zübeyr 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc Islami Devlete ve Mücahitlere yar ve yardımcısı olsun!Yeni Katılanlara Selam olsun!Son olarak Arınç gereksiz yere Islami Devleti Hakında konuşmasın!
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    işid eliyle dünyada islam ilgiyi sempatiyi azallttılar özellikle avrupada islamın yayılmasınıda engelliyolar işidin vahşet görüntüleri sayesinde anlayabiliyomusun son yıllarda avrupada islam hızla yayılıyordu bununla ilgili birsürü belgeseller yayınlandı avrupada işde bu şekilde önlemini aldı avrupalılar işidi kullanarak...
    Cevapla
  • CECO 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc Islami Devlete ve Mücahitlere yar ve yardımcısı olsun!AMİN islam da zulüm yoktur..islamiyeti yaymak için güzel yol ve yöntemler geliştirmeli...zalimlikle insan yakarak dinimizi kötü göstermemeli !!
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    allahümme amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor