Bülent Arınç korkunç IŞİD gerçeğini açıkladı
Bursa'da, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Bülent Arınç, Türkiye'den IŞİD’e bin civarında gencin katıldığını açıkladı.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD'e çeşitli batı ülkelerinden de katılımların olduğunu açıkladı.
''VAHŞİ HAYVANLAR BİLE YAPAMAZ''
Arınç, "Gençlerimizi ellerine demir bilyeli sapanlar verip yüzlerini kapatan, molotofları atıp araçların üzerindeki polisleri öldüren, özellikle DHKP-C gibi insan öldürmekten zevk alan ve DAİŞ gibi vahşi hayvanların bile yapamayacakları cinayetleri rahatlıkla işleyen bir nesle dönüştürebiliyorlar.
''DAİŞ'E SADECE DIŞ ÜLKELERDEN KATILIM YOK''
Bu cinayetleri işleyenler Rusya’dan, İngiltere’den Amerika’dan Batı Avrupa’dan gidiyorlar. Bu nasıl bir batıl inançtır. İnsanı sevmesi gerekenler, ellerinde bıçakla her gün insan boğazlayabiliyorlar. Bu kötü bir eğitimin, kötü bir çalışmanın ürünüdür. Onun için gençlerimizi bu tür zararlı şeylerden uzak tutmamız lazım. Zannetmeyin ki DAİŞ’e katılanlar sadece dış ülkelerden değildir. Çok yakınımızdan, Yalova’dan, bir başka yerden sayılarının bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençler de aldatılarak götürülüyor. Sonra öldüklerini haber alıyoruz" dedi.
-
cafet58 11 yıl önce Şikayet EtArkadaslar hislerinizle degil aklinizla konusun.Hükümete tam destek.Ak partin oylari simdi %70olmustur.bu olay kesin meydanlarda secim propagandasi olacak.Dirilis ertugrulu izleyin. Belki buzamana kiyaslanacak bir seyler görebilirsinizBeğen Toplam 1 beğeni
-
trabzonlu 11 yıl önce Şikayet EtErdoğan deaş diyor bu örgüte Arınc diaş kendi aralarında bile bir Çelişki var nasıl bir örgütmüş bizde çözemedikBeğen Toplam 2 beğeni
-
musa 11 yıl önce Şikayet Etha deaş olmuş,ha diaş! veya işıd! çok mu fark eder? herkes işıd olduğunu anlıyor,bazılarından başka!özellikle ingilizcede bu dili çok iyi bilmeyenlerin kimi yazıldığı gibi okur, kimi okunacağı gibi. CIA YAZILIR,siaey diye okuyan da olur,cıa diyen de olur,ama aslında aynı şeydir. bu kadar sorun edende sorun var demektir aslında!Beğen Toplam 1 beğeni