Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı canlı yayında, Abdullah Gül'ün referandumda ne oy vereceği yönündeki soruyu yanıtladı.

Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu
Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu
GİRİŞ 01.04.2017 21:07 GÜNCELLEME 01.04.2017 23:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

ABDULLAH GÜL'ÜN REFERANDUM OYU SORULDU

Abdullah Gül'ün referandumda hangi oyu vereceği yönündeki soru üzerine Başbakan Yıldırım, "Benim, başkasının oyu hakkında hüküm vermem çok büyük nezaketsizlik olur" dedi.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

Benim başkasının oyu hakkında hüküm vermem çok büyük nezaketsizlik olur. Ben kimseye oyunun rengini sormadım. Biz sadece 'evet' vermenin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu, 'evet'in ne anlama geldiğini, ülkemize neler kazandıracağını, gençlerimize, torunlarımıza emanet edeceğimiz bu ülkeye, gelecek kuşaklara ne fayda sağlayacağını anlatıyoruz.

"AHMET BEY MECLİS'TE DESTEKLEDİ"

Ahmet Bey (Davutoğlu) anayasa görüşmelerinde, komisyonda, Mecliste destekledi. Biz yol arkadaşıyız, biz beraber yola çıktık.

Abdullah Bey (Gül) bu partinin kurucularındandır. Ahmet Bey sonra dahil olmuştur, ben partinin kurucularındanım. Bizim yol arkadaşlığımız belirli bir süreye göre değildir bu yol arkadaşlığı ahirete kadar gider, ahirette de yine biz yol arkadaşıyız.

Başbakan'dan Ülker'in reklamına 'yersiz' tepkisi

Zaman zaman hepimizin hataları olur, yanlışları olur ama hiçbir arkadaşımız, bu yol arkadaşlığına, bu davaya bilerek ihanet etmemiştir, etmez de... AK Parti'nin farkı bu..."

YORUMLAR 18
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ki ne yazık, Reisimiz kelle koltukta millet için devlet için resmen savaşıyor. Makamlarda otururken aslan olanlar kedi olmuş, oylarının rengini belli etmek için 17 nisanı bekliyorlar. Bence bu referandum menfaatperestlerin gerçek yüzlerini de ortaya döktü.
    Cevapla
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    her zaman olduğu gibi nifak sokmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar,evet demek için neden çok ta bir kaçını sayayım 1 chp nın hayır demesı her şeye yeter tarihini bir bakın halkın ülkenın yararına olan hiç bir şeye evet demişmi,keban barajı yapılırken orada kurbağamı yetıştıreceksınız diyorlardı,köprüler,yollar,marmaraylar,vs hepsine hayırdemedılermı,bir cumhuriyet bayramında kadıköydeki konuşmacıları oyle marmaray,oto yol,havaalanı yapmakla cumhuriyet kutlanılmaz diyordu ama nasıl kutlanacağını soylemiyordu,evet demek için bu yetmezmi 2.80 den önce ve 2001 lerdeki koalisyon donemlerını bilenler ülkenın tekrar o koalisyon batağına duşmemesi için evet demek başlıca nedendır
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    ahmet beyi bilmemde gül yalpalıyor bu gün reiz bizim misafirimiz akşam üzeri kayseriye gelecek gül gelmiyormuş keşke gelsede orda görünseydi ama reisimin sevgisi gülü geçer burada erdogana kadanı alırım pankartı açtılar güle yok erdogan dedimi başka sevilir kayseride
    Cevapla
  • Adanadan Ahmet Ö. 7 yıl önce Şikayet Et
    işte ben bu adamı seviyorum, nazik, ince fikirli, nuktedan, yetenekli, kabileyetli, zeki, ve de çalışkan... kısacası bütün olumlu güzel özellikleri üzerinde toplamış. helal olsun bence o koltuğa çok yakışıyor
    Cevapla
  • Barışık Hayat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre sayın Gülün ve Sayın Davutoğlunun bireysel olarak evet demelerinden çok daha önemli olan, 16 nisandan evvel bu referandumda neden evet demeliyiz... Evetin önemi konusunda açıklama yapmalılar..
    Cevapla
  • ercan 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir analiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!