Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler...

CHP grup toplantısında, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşan Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti terör örgütüne destek vermekle suçladı.

GİRİŞ 06.06.2017 14:23 GÜNCELLEME 06.06.2017 15:08
Bu Habere 500 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Katar krizine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu hükümete seslenerek şunları söyledi;

"Müslüman dünyası ile ilgili kısa bir açıklama yapmıştım. Bilimdeki geriliği anlatmıştım. Ramazan ayı sabır, ibadet ve bereket ayı demiştim. Suudi Arabistan dahil 7 ülke Katar'ı teröre destek vermekle suçladılar ve vatandaşlarını kendi ülkelerinden çıkmaya davet ettiler. İslam Dünyası'nın geldiği noktaya bak. Barış ayında çelişkiye bak. Hepimizin bunlardan ders çıkarması lazım. Can kaybından akan kanlardan herkesin ders çıkarması lazım. Politikayı etnik kimlik üzerinden yaparsanız acıyı asla önleyemezsiniz. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN 4 PARMAĞINI GETİRDİNİZ SİMGE YAPTINIZ

Hükümete bu konuda önerilerimiz var. Katar, İhvan'a desteğini kesmeli. Bu konuda İhvan'ı destekleyecek siyasetten AK Parti uzak durmalı. Müslüman Kardeşler'i desteğini başta AK Parti Genel Başkanı çekmeli, aynı şekilde Rabia simgesinden de vazgeçmeli. Mısır, Suudi Arabistan ve BAE İHVAN'ı terör örgütü olarak görüyor. Siz simgesini getiriyor, AK Parti'nin simgesi haline getiriyorsunuz. Ne yerli ne milli. Terör örgütünün 4 parmağını getirdiniz, simge yaptınız, akıl alacak şey değil. 

TÜRKİYE TARAF OLMAMALI

Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar arasında taraf olmamalıdır. Tarafsızlığını korumalıdır. Arap dünyasıyla ilgili temel politikamız dostluğumuzu koruyacağız ama kargaşaların tarafı olmayacağız.Dış politikayı yönetenlerin dikkatli olması lazım."

YORUMLAR 500
  • Yalnız Kurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Hah. Tamda Kemalime yakışan bir açıklama. Nafilesin Kemalim Nafile
    Cevapla
  • HASAN SERTEL 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçtaroğlu nu dikkate almak en büyük hata. Onu kendi haline bırakmak lazım.Adam bir şekilde kahraman olmak istiyor.Çok basit düşünüyor.Taraf olmazsan bertaraf olursun.Yüksek Seçim Kurulu kendisini mecburen mahkemeye verdi.Göreceksiniz şov yapacak.Önce sandık kurullarının kaç tanesine temsilci göndermedi onun hesabını versin.Ancak ötüyor.BIRAKIN ADAMI KENDİ HALİNE.
    Cevapla
  • kubra 6 yıl önce Şikayet Et
    sen terörist leşlerine gidiyorsun ya onu ne yapmalı?
    Cevapla
  • lefter 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp esedci , nuseyri partisidir....antakyada chp ye oy veren samandagli chp lilerin slogoni manidarr...Tayyip gidecek, esed kalacak.....chp dhkpc ve ypg ve esed kuvvetlerine acik destek veren bir parti haline gelmis, milli olmayan ulkede iç savasa plani yapan marjinal gurularin yuvasi olmu durumda.....ve kendi guvenlik guclerine sarayin askeri diyecek, ve bun propoganda yapacak Eren Erdem gibi tipleri barindirmaktadir...ve chp kapatilmali
    Cevapla
  • SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp her konuda tek politikası tarafsız olmak.O da nasıl yapılır bilmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!