Erdoğan: İçiniz rahat olsun, takip ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet ve Jandarma için düzenlenen iftar programında konuşma yaptı.

GİRİŞ 07.06.2017 21:26 GÜNCELLEME 08.06.2017 08:36
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"FETÖ İLE İLGİLİ DAVALARI ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Milletimizin özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Yarısı Ankara, yarısı İstanbul olmak üzere duruşmaları takip ediyorlar, günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum.

"MAHKEMELERDE YAPTIKLARI AHLAKSIZLIKLARIN ONLARA FAYDASI OLMAYACAK"

Bu eli kanlı katillerin hiçbiri de kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklardır. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların, cezaevlerinde açık net söylüyorum, çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır. Şayet cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa, zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir. Onların yüzlerine tükürecekler ve milletin tükürüklerinde boğulacaklardır. İhanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir.

"ONLARIN GİZLİ VATANLARI OLABİLİR"

Bizim bu ülkeden başka vatanımız yok. Birilerinin başları sıkıştığında Pensilvanya'ya kaçabilir, Almanya'ya kaçabilir, daha değişik ülkelere kaçabilirler. Onların oralarda gizli vatanları olabilir. Yunanistan'a kaçabilir, Rodos'a kaçabilir, şuraya kaçabilir, buraya kaçabilir ama bizim öyle bir toprağımız yok. Bizim varsa yoksa 780 bin kilometrekarelik işte bu topraklar. Onun için 15 Temmuz'da öz yurdumuzda parya durumuna düşmektense aslanlar gibi mücadele edip adam gibi ölmeyi tercih ettik, edeceğiz.

"TÜRKİYE'Yİ TEHDİDE, TACİZE YELTENENLER BUNUN BEDELİNİ ÖDERLER"

Yurt içindeki operasyonlar başarıyla sürerken Suriye'de gerçekleştirdiğimiz Fırat Kalkanı Harekatı ile Irak'taki Sincar ve Karaçok dağlarına yaptığımız operasyonlar, yeni terörle mücadele konseptimizin ilk adımlarıdır. Artık, öyle Türkiye ile 'şöyle uğraşalım, böyle uğraşalım' yok. Ya masada otururuz, konuşuruz, arazide beraber çalışırız. Yoksa kalkıp da Türkiye'yi tacize, tehdide yeltenenler bunun bedelini öderler, bunu bilecekler.

Erdoğan'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Rabia' cevabı

Şu gerçeğin bilinmesini bir daha istiyorum. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını, hiçbir şehit yakınımızın ahını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bizim hedefimiz de niyetimiz de bu.

YORUMLAR 34
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ''Şayet cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa, zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir'' deniliyor.. İdam vaadinizi unutmadık başkanım.
    Cevapla
  • Mehmet emin EROĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    REİS güçlü bir türk ordusu için içerdeki ve dışardaki düşmanlara gücümüzü gösterme zamanı geldiğini düşünüyorum 2023 yılı kutlanacak olan 100. Yılımızı dünyaya hükmetmiş güçlü bir ordu ile girmemiz gerektiği ne inanıyorum ülkenin menfaati için milletimizin bekası için çocuklarımızın gelecek yarınları için almış olduğunuz ve/veya alacağınız kararlara bende altına imzamı atar saygılarımı sunarım...
    Cevapla
  • türker akbulut 6 yıl önce Şikayet Et
    saygıdeger lıderım ellerınden öpüyorum ve senı cok sevıyoruz sen bızım canımız oldun bızden bır parcasın erzurum olur ilçesınden sevenlerın çok rabıamız bellı
    Cevapla
  • konyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatanına ihanetin en hafif cezası idam olmalıdır. Idam yasasının artık daha fazla beklemeden referanduma sunulmasını bekliyoruz.
    Cevapla
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    halka karşı yapılan darbecilerin yargılanmasını bizde canlı izlemek takip etmek isteriz.. Reisim gereğini yapın lütfen!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!