CHP FETÖ'nün imkanlarını kullanarak...

CHP’nin, 71 sayfalık "ek muhalefet şerhi"ni değerlendiren TBMM Darbe Komisyonu Başkanvekili Özdağ, “CHP, AK Parti ve hükümete karşı FETÖ’nün imkanlarını kullandı” dedi.

CHP FETÖ'nün imkanlarını kullanarak...
CHP FETÖ'nün imkanlarını kullanarak...
GİRİŞ 26.07.2017 11:35 GÜNCELLEME 26.07.2017 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP’nin darbe raporuna eklenmesini istediği 71 sayfalık "ek muhalefet şerhi"ni  değerlendirdi. CHP’nin adeta günah çıkardığını belirten Özdağ, “17-25 Aralık’tan önce, kimse kimseyi suçlayamaz. Ama FETÖ'nün maskesinin düştüğü 17-25 Aralık’tan sonra yaşananlar ortada. Bizim alnımız açık, başımız dik. CHP 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'ye destek oldu ve FETÖ’nün imkanlarını kullanarak AK Parti’yi ve Hükümet'i düşürmek istedi” diyerek şöyle konuştu: 

BAŞTAN SONA HAKARET DOLU

CHP’nin hakaret dolu ek muhalefet şerhini okuyunca "pes" dedim. CHP 17-25 Aralık öncesiyle sonrasını karıştırıyor. 17-25 Aralık’tan önce kimse kimseyi suçlayamaz. Ama FETÖ'nün maskesinin düştüğü 17-25 Aralık’tan sonra yaşananlar ortada. CHP 17-25 Aralık sonrası bu örgüte destek oldu. FETÖ'nün medya organlarından Bugün Gazetesi kapatılırken CHP tepki için oradaydı. CHP, FETÖ’nün imkanlarını kullanarak AK Parti’yi ve hükümeti düşürmek istedi.

GÜLER GERÇEKLERi GÖRMÜŞTÜ

Eski CHP’li Birgül Ayman Güler, "AK Parti ilişkisini koparıyor, biz ise hain yapıyla kol kolayız" demişti. Güler’in bu açıklaması da, CHP'nin bu örgütle ilişki içinde olduğunu gösteriyor. Güler'i doğruları konuştuğu için aforoz ettiler. CHP 15 Temmuz’a kadar FETÖ’ye açık destek vermiştir. CHP’nin darbe raporuna yaptığı son ek bu anlamda günah çıkarmadır. Bizim yüzümüz ak başımız dik. FETÖ ile en büyük mücadeleyi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştır.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyoruz 17 25 te milletimiz nezdinde bunların maskesi düştü ama chp bu şefer ortak oldu yazıklar olsun bunlara sandıkta vurun şamarı....
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    her sabah gazetelerde deccal görüyoruz ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi