Bakan Ergin: Ne genel ne özel af var!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Ne genel af ne özel af niteliğinde bir düzenleme yapma düşüncemiz yok şu an” dedi.

Bakan Ergin: Ne genel ne özel af var!
Bakan Ergin: Ne genel ne özel af var!
GİRİŞ 17.02.2012 06:30 GÜNCELLEME 17.02.2012 06:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, , MİT Kanunu’nda değişiklik yapılmasıyla ilgili kanun teklifinin görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

13 Şubat Pazartesi günü İstanbul’da başsavcıvekili ile görüşme yaptığı iddiasının doğru olmadığını söyleyen Bakan Ergin, o saatte Ankara’da AKP MYK toplantısına katıldığını, televizyonun yaptığı bir yanlışlık olduğunu söyledi.

“1985’ten bu yana Oslo benzeri görüşme kaç görüşme yapıldığı” sorusunun yanıtının kendilerinde olmadığını ifade eden Bakan Ergin, MİT’te bilgi var ve bu tür görüşmeler gizlilik engeline takılmıyorsa yazılı olarak yanıtlayacağını söyledi.

Bakan Ergin, seçim döneminde MİT’in iktidar partisi lehine çalıştığı iddiasını ilk defa duyduğunu buna ilişkin bir bilgi ulaştırılırsa gereğini yapacaklarını söyledi.

“Bu kadar yasayla uğraşacağınıza genel af çıkarsanız” sorusuna Bakan Ergin, “Ne genel af ne özel af niteliğinde bir düzenleme yapma düşüncemiz yok şu an” yanıtı verdi.

(ANKA)

YORUMLAR 1
  • yavuz dur 12 yıl önce Şikayet Et
    çek affı buna girmiyormu. sayın bakanım son çıkan çek yasasında binlerce kişi serbest bırakıldı hapse gireceklerde kurtuldu bu af değilde nedir ve bu kişilerden alacaklı olan esnafın hakkı ne olacak sayın bakanım bu konuda siz büyüklermizden cevap bekliyoruz sayın ali babacan dünyanın hiç yerinde çekten hapis yok dedi tamam da hapis kararı çıkan insanı mahkemeler keyfi içeri atmadılar ki çok insanın canı yandı mobilya sektöründen biri olarak yasa çıktıktan sonra yazılan ve ödenmeyen çekler de artış yaşanıyor sayın bakanım istediğimiz tek şey dürüst insanların korunması ve art niyetli insanların toplumdan ayıklanması bu gün eline 1 koçan yanlışlıkla çek geçen insan milyonlarca lira piyası dolandırabilir cezasıda kalmadı bu mu adalet sayın bakanım bu yasa hiç mi hiç olmadı rabbim yardımcımız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması