'İdamın geri getirilme zamanı gelmedi mi?'

TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'ta,sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, idam tartışmalarıyla ilgili attığı mesajlarda çarpıcı ifadeler kullandı.

'İdamın geri getirilme zamanı gelmedi mi?'
'İdamın geri getirilme zamanı gelmedi mi?'
GİRİŞ 27.08.2012 11:24 GÜNCELLEME 29.08.2012 09:01
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Yakut, yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri sonrasında Twitter'daki hesabına, "İdamın geri getirilmesi tartışılmalıdır" yazdı. Ayrıca "Amerika'da katil olaydan sonra vurularak öldürülürken, biz onbinlerce şehidimizin katilini idamdan kurtarıyoruz" diye twit atan Yakut, takipçilerine, "İdamın geri getirilme zamanı gelmedi mi?" diye de sordu. BDP milletvekillerinin PKK'lı teröristlerle kucaklaşma görüntülerini de değerlendiren Yakut, yeni anayasa çalışmalarına atıfta bulundu ve konuyla ilgili olarak da, "Yeni anayasa çalışmasında terörle bağlantısı olan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması" diye mesaj yazdı.

SANTOS'LU GÖNDERME

Yakut, ayrıca sosyal medya üzerinden Arsenal'e transfer olan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'un, Londra'da yaptığı trafik kazasının ardından, 2 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalması örnek göstererek, "Santos İngiltere'de trafik kuralını ihlal ettiği için tutuklanmış, bizde terör örgütünün temsilcisi olduğunu söyleyenler serbest" yazarak, dikkat çeken bir başka gönderme yaptı.

YORUMLAR 107
  • Hokumet Pasa 11 yıl önce Şikayet Et
    ıdam hakkinda bir site yapilsa olmazmi?. s.a. arkadaslar, ıdam geri gelsin mi gelmesin mi diye bir site acsak olmazmi? boyle bir sitede herkes oyunu kullanabilse bence sesimizi daha iyi duyurabiliriz. eger yeterince katilim olursa belli mi olur belki gercekten birsey basarabiliriz.
    Cevapla
  • burak 11 yıl önce Şikayet Et
    allahın kanunları insanlara doğru anlatılmalıdır,. ve uygulanmalıdır. "kısasta sizin için hayat vardır" bakara 179
    Cevapla
  • üsküdarlı ARİF 11 yıl önce Şikayet Et
    idamın kanunlarda kalması bile caydırıcı dır.. osmanlıda idam edilenler iki elin parmakları kadar bile değildir .önemli olanda caydırıcılığıdır.idamın yasalaşmasını istiyenlerdenim ! adaletin kestiği parmak acımaz.
    Cevapla
  • athen slayer 11 yıl önce Şikayet Et
    idam çoğu sorunumuzu çözer. idam aslında bir terörist için uygulanabilecek en akıllıca caydırıcılık unsurudur. çünkü teröristler acıdan zevk alırlar , onlara hapis cezası da verseniz , işkence de yapsanız onları sadece daha gaddar yaparsınız. fakat teröristlerin kafasının içine yok olma düşüncesini sokarsak bu onları deliye döndürecektir çünkü teröristin dini olmaz . ölmek onlar için yok olmaktır. yok olma korkusunu bence teröristlere vermeliyiz . böylece pkk ile kendi milleti arasında kalan insanları da kurtarmış oluruz. fakat uygulamada çok ciddi olunması gerekir. eylem yapmış olanlar değil örgüte katılan bütün teröristlere bu uygulanmalıdır. eğer sadece eylem yapmış olanlara idam cezası uygulanacaksa bundan verim alamazsınız.
    Cevapla
  • saim çakır 11 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin bu hainler kuzu olur kuzu. idam bir ain önce gelsin idamın gelmesinin kime zararı var tabiki hain pkk lılara zararı olcak irandada pkk lı var ıraktadada var neden bu hainler oralarda ses çıkartamıyor biz besleyelim iran assın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...