Erdoğan'dan 10 Kasım polemiğine cevap

Başbakan Erdoğan, yurtdışı ziyaretinin uzaması nedeniyle katılamadığı 10 Kasım töreni için başlatılan polemik sonrası konuştu.

Erdoğan'dan 10 Kasım polemiğine cevap
Erdoğan'dan 10 Kasım polemiğine cevap
GİRİŞ 11.11.2012 08:22 GÜNCELLEME 11.11.2012 09:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Erdoğan, yurtdışı dönüşü uçakta gazetecilerden gelen bu soru üzernie şunları söyledi;

Anayasal suç mu? Yasal suç mu? Peki ana muhalefet, muhalefet 29 Ekim törenlerine neden katılmadı. Bu nasıl izah ediyor? 29 Ekim resmi törendir. Katılmaları teamül ötesi gerekliliktir. Ama ben geçen 10 senede çoğu kez muhalefeti orada görmedim.

YORUMLAR 15
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    şu insanoğlu ne acayip.öz be öz babasını huzurevine(!) atar,ölse kabrini bilmez,bilse de yıllarca ziyaret etmez, . sonrada 10 kasım da kim gitti kim gitmedi diye çetele tutar,atam atam edebiyatına koşar.. ALLAH (c.c.) akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Cengiz Cebi 11 yıl önce Şikayet Et
    yanlış cevap. ben olsam, "cevap vermeye değmeyen boş konuşmalar" derdim.
    Cevapla
  • Hyucel 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkee artık bişeyler değişmeli!!. anıtkabiri ziyaret etmeyen tu kaka ziyaret eden atatürkçü çok seven anlamına gelmesin. bizde biliyoruz ki oraya yakalık için giden çook insanlar var.. kabir ziyareti bizim dinimizde olan bir gelenek. kimse bize kabir ziyaretini ögretmesin. kabir ziyareti yapmak için üstelik resmi törene de gerek yok. artık bu gereksiz zorlamalar bitsin istiyorum...
    Cevapla
  • deli 11 yıl önce Şikayet Et
    "zorundamıyım"diyene.... a güzel kardeşim seni zaten zorlayan yok...afra tafra yapma...haddini aşıp saygısızlıkta yapma....
    Cevapla
  • deli 11 yıl önce Şikayet Et
    eeee canım... kardeşim neişin vardıburuneyde gelede katılayıdın...hani kabir ziyaretini sık yapardın..gitsende bir fatiha okusan olmazmıydı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!