Bakan Eroğlu: Milletimiz bunları sandığa gömer

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Çanakkale'ye geldi. Çanakkale ve Gelibolu programlarını tamamlayan Eroğlu, Biga ilçesinde teşkilat üyeleri ve partililerle buluştu.

Bakan Eroğlu: Milletimiz bunları sandığa gömer
Bakan Eroğlu: Milletimiz bunları sandığa gömer
GİRİŞ 03.03.2013 19:30 GÜNCELLEME 03.03.2013 22:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Eroğlu, AK Parti Biga ilçe binasında Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AK Parti Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, ilçe kadın kolları ve partililer ile bir araya geldi.

Biga Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı konuşmada, ''Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız öncülüğünde ilçemizde tüm kadrolarımızla beraberlik ve uyum içerisinde sizlere ve Başbakanımıza yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bölgemizin tarım ve hayvancılıkta önemli bir ilçe olduğunu düşünüyoruz. 400 bin dönüm Biga ovamızın kapasitesi var inşaatı biten ve yapım aşamasında olan barajlarımızın hizmete girmesi ile ovamızın yarısı sulanabilir duruma geldi'' dedi.

BİGA AK PARTİ'NİN YÜZÜNÜ AK EDİYOR

Biga'ya karşı ayrı bir gönül bağının olduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Her Biga'ya gelişimde ayrı bir mutluluk duyuyorum. Öncelikle üzerimdeki selamı size iletmem lazım Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın tüm vatandaşlarımıza selamı var. Başbakanımız 17-18 Mart tarihinde burada olacağını söyledi. İnşallah bende tekrar buraya geleceğim. Eski bir teşkilatçı olarak teşkilatlara çok önem veriyorum. Biga Ak Parti İlçe teşkilatımız her seçimde Ak Partinin ve Başbakanımızın yüzünü ak ettiği bir yer o yüzden size şükran borçluyuz" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİ TEŞKİLAT GÜÇLERİYLE OLUYOR

"Türkiye'nin eski yıllarda ne halde olduğunu herkes biliyor" diyen Eroğlu, Türkiye'de siyasi istikrar olmasa ekonomik istikrar olmaz. Geçmişteki koalisyon hükümetleri zamanında Türkiye ne haldeydi görüyorduk. Büyüme yoktu ama şimdi büyüyoruz. Bu da teşkilatlarımızın gücündendir. Kadın kollarımız destan yazıyor Ak kadın ormanımızda 3.5 milyon fidanımız var. Ak Parti Halkın içinden çıkmış bir partidir. Paramızın bile değeri yoktu ama şimdi bir ülkeye gittiğinizde paramızın değerli olduğunu görürsünüz. Eskiden enflasyon canavarı diye yazardı gazeteler ama şimdi var mı öyle bir canavar tek hanelere indirdik enflasyonu geçmişte vergi toplanıyordu bu paralar nereye gidiyordu. Tüm vergilerin yüzde 86'sı faize gidiyordu" dedi.

MİLLETİMİZ BUNLARI SANDIĞA GÖMER!

Türkiye'nin büyük atak gösterdiğini söyleyen Eroğlu, "Bir gölet temeli atılıyordu 25 sene bu bitmiyordu. İMF heyeti geldiğinde devlet başkanı gibi karşılanırdı hükümete her şartı kabul ettirirdi dünyada kriz yoktu Türkiye'de kriz vardı ama şimdi dünyada var bizde yok. Şu anda kasamızda 125 milyar dolarlık döviz bulunmakta ayrıca dış borçlarımızda ödendi az kaldı. Yaptıklarımızı hala çekemeyen muhalefet var milletimiz saf değil bunları sandığa gömer. Ayrıca bunlara iktidarı bu millet verir mi. Türkiye'deki yatırımlara bakın 16 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Çanakkale'den buraya gelmek problemdi ama şimdi bakın sıcak asfalt dökülmüş. Sağlık yönünde de büyük gelişmeler var isteyen her yerde muayene olabiliyor. Çanakkale bölgemizde de önemli yatırımlar yaptık. Milletimize hizmet etmek çok güzel bir şeydir. Biga bölgesinde de barajlar olsun göletler olsun orman alanları olsun her yerde hizmetimize devam diyoruz. Orman alanlarından belediyelere yer de vereceğiz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, Çanakkale programını Biga'da noktalayarak beraberindekiler ile birlikte Bursa'ya hareket etti.

 

www.bigahaberfark.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    eşşek ten düşmüş ün halinden . eşşek ten düşmüş anlar - sandığa gömülmenin baraja gömülmenin ne olduğunu mhp ye soracan - 2002 kasım ından bu millet gömdü sonra hortladılar ama gene gömmesini biliriz evelallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!