TTNET, internet hızı iki katına çıkardı

TTNET, genişbant internette yeni bir dönem başlattı.

TTNET, internet hızı iki katına çıkardı
TTNET, internet hızı iki katına çıkardı
GİRİŞ 30.05.2014 05:54 GÜNCELLEME 30.05.2014 07:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 TTNET, internete giriş paketlerinin hızını 8 Mbps’ye kadardan 16 Mbps'ye kadara yükselterek, Türkiye’nin internet hızını ikiye katladı. 

Türkiye’de internetin lideri olarak,  pazarı büyütme konusunda projeler geliştirdiklerini belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, ”Yeni dijital servislerimiz ve girişimcilik uygulamalarımızla dijital ekosistemin büyümesine destek olurken, Türkiye’nin hızına hız katmaya devam ediyoruz. Genişbant internet giriş hızını “8 Mbps’ye kadardan” “16 Mbps’ye kadar” varan hıza yükselterek, Türkiye’nin internetle tanışma hızını 2’ye katlıyoruz. 2013’te, Türkiye’nin genişbant internet pazarını rekorlarla büyüttük.  Son beş yılın en yüksek satış rakamı ve net abone kazanımıyla,  daha fazla abonemizi yüksek hızlar ile tanıştırdık ve genişbant internet pazarındaki büyümenin lokomotifi olduk.  Fiber internet abone sayımızı üçe katlayarak bir rekora imza attık. Bu yıl da fiber internet pazarını büyüterek, liderliğimizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz“ dedi. 

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, her geçen gün daha fazla hız ve kapasiteyi tüm yurt çapında müşterileriyle buluşturmaya ve internet pazarının büyümesine öncülük etmeye devam ediyor. TTNET, Nisan ayında başlattığı çalışmaların ardından, genişbant bağlantı hizmetinin başlangıç hızını ikiye katlayarak 8 Mbps’ye kadardan 16 Mbps’ye kadara yükseltti. Fiber bağlantıda ise başlangıç hızı 24 Mbps oldu. 

“Fiber internet pazarını büyüterek, liderliğimizi sürdürüyoruz” 

 

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “Türkiye genişbant internet pazarını büyütmeye, daha fazla abonemizi yüksek hızlar ile tanıştırmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. 2013 yılında Türkiye’nin genişbant internet pazarını rekorlarla büyüttük. Türkiye’de internetin lideri olarak pazarı büyütme konusunda herkesten daha fazla sorumluluk hissediyoruz. Türk Telekom’un güçlü fiber optik altyapısı üzerinden interneti sadece büyük şehirlerde değil, 81 ilimizde sunuyoruz. Bu yıl da genişbant internet pazarını büyüterek, liderliğimizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Genişbant internet alanında sunduğumuz yeni internet paketleri ve hızlarla Türkiye’nin hızına hız katmaya devam ediyoruz” dedi.
“Türkiye’nin hızını 2’ye katlıyoruz”

Basın toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, TTNET’in yeni dönemdeki hız artırımına ilişkin detaylı bilgiler veren Kaya, “Genişbant bağlantı hizmetimizde internet giriş seviyesini 8 Mbps’ye kadardan, 16 Mbps’ye kadar yükselttik ve Türkiye’nin internet hızını ikiye katladık. Son dönemde sunduğumuz kampanyalar ve uygun tekliflerle 81 ilde internet kullanımının yaygınlaşmasını sağladık. Bu yeni dönemde de tüm Türkiye’de müşterilerimiz, 16 Mbps’ye kadar başlangıç hızı ile internete bağlanabilecek” dedi. 

“2014 ilk çeyrekte de fiber internet alanındaki liderliğimizi güçlendirdik”

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar da yüksek hızlarda internetin adresinin TTNET olduğunu vurgulayan konuşmasına şöyle devam etti, “Hız bizim işimiz ve hızı sahipleniyoruz. Fiber bağlantı paketlerimizdeki başlangıç hızımızı da 24 Mbps’ye yükselttik. Fibernet’te paketlerimiz ile sunduğumuz 24, 35, 50, 100 ve 1000 Mbps’ye kadar hız seçeneklerimiz ile her geçen gün daha fazla abonemizi yüksek hız ve kapasite ile buluşturuyoruz. Yılın ilk çeyreğinde 660 bine ulaşan fiber internet abone sayımız ile fiber internet pazarını büyütüyor, bu alandaki liderliğimizi de güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Türkiye’de yüksek hızlı interneti yaygınlaştırarak daha fazla abonemizi yüksek hızlarla tanıştıracağız.” 

Müşterilerinin hızlı interneti deneyimlemelerini sağlamak için önemli bir fayda da sunduklarını belirten Başar; “Yeni dönemle birlikte genişbant ya da Fiber fark etmeksizin tüm abonelerimize 100 Mbps hızı destekleyen Hiper Hızlı modemi sunuyoruz. Müşterilerimizi bugünden yüksek hızlı internete hazırlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Kişi başı ortalama veri tüketimi 38,3 GB’a yükseldi

Kullanıcıların yenilikçi, dijital servisleri en iyi şekilde, yüksek hızlı internet ayrıcalıkları ile deneyimlediklerini belirten Başar, “2013 yılında kişi başı ortalama veri tüketimi 32,4 GB iken bu rakam 2014’ün ilk 3 ayında 38,3 GB olarak gerçekleşti” dedi.

“Dijital servislerimizle internet deneyimini zenginleştiren tek internet şirketiyiz”

Daha fazla kullanıcının hızlı internet deneyimini zenginleştirmek için yeni kampanyalar tasarladıklarını da belirten Başar, “Hızı Keşfet Plus” kampanyası ile kullanıcılara TTNET FİBERNET Limitsiz ve Tivibu Ev hizmetini ayda 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla, bir arada sunduklarını belirtti. 

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, ”Hız, kullanıcılar için yeni kapılar ve yollar açıyor, dijital içerikler ve servisler ise bu hızın deneyimini zenginleştiriyor ve farklılaştırıyor. Başta Tivibu olmak üzere,  yenilikçi dijital servislerimiz Playstore, TTNET Müzik ile hızlı internet üzerinden sunduğumuz dijital içerikler ve internet tabanlı dijital servislerle müşterilerimizin internet deneyimini zenginleştiren ve farklılaştıran tek internet şirketiyiz” dedi.  

YORUMLAR 7
  • fatihmlt 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK TELEKOM YALANI GÜNEŞLİDE HALA 2 MB . Güneşlide hala 2 mb ve hergün kopuyor .Arızalar giderilmiyor.Müdahele süresi 24 saatin üstünde Ayrıca haberiniz olmadan onay almadan tivibu abonesi yapıyor ve tahsil ediyor. benden 55 lira almış bugüne kadar .55 tl yi 20,000,000 milyon abone ile çarpınca bakın ne rakam çıkıyor. Bu paralar kime gidiyor. Btk şikayet ediyorsunuz oda şikayetinizi telekoma iletiyor.kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyorum. Bu ülkede kendimi çok sahipsiz hissediyorum çokkkkkk
    Cevapla
  • fikiradamı 9 yıl önce Şikayet Et
    KOTA TTNET e özeldir.. Bir firma müşterilerine kotasız internet hizmeti sundu. Burada ismini vermek reklama girer. TTNET hemen dava açıp sınırsız KOTA yı iptal ettirdi. Nererede TTNET'e kota bağlı değil. TTNET toptancı firmadır. TTNET başkaların piyasaya girmesini engellemektedir. Hele bir iptal işlemi yap. 3 kapıdan geçmen gerek. Tecrübelerle sabit.
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı şirketler hep böyle taşlanır. tt en fazla vergi veren kurum, ülkeyi de vergiler ayakta tutuyor, ayrıca kota ttnet e özel değil BTK kanunuyla tüm internet sağlayıcılarına zorunludur
    Cevapla
  • senol kayıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    //////. 12 aylık sözleşmem vardı yeni bitti 45 tl idi şimdi 12 ay 55 tl yani yıllık 120 tl daha itelediler hız 2 katıymış 2 kat olsa ne yazar 50 gb kota 7 günde doluyor hop 3 düş ama ahavdan 120 tl farkı al sizin adaletinizi
    Cevapla
  • Gökhan76 9 yıl önce Şikayet Et
    TTnet belası. bulunduğum yer yüzünden mecburen kullanıyorum. bizi bunlara mahkum edenler utansın. rakibi çıksa 2 katı para vermeye razıyım. yeter ki bu ttnet den kurtulayım. hızını ikiye çıkarmış diye reklam yapıyor bide utanmadan. daha 1. hafta kota yüzünden hızımı 2mbite düşürüyorsun. ne anladık senin hızından. adil kotaymış. ayda telefon parası ile 95 tl para alıyorsun bide kota koyuyorsun. tekrar söylüyorum bizi sana muhtaç edenler utansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!