Kadına şiddete dikkat çekilecek

Kadına yönelik şiddete dur demek için Yavuz Sultan Selim Köprüsü turuncu ışıklarla aydınlanacak.

Kadına şiddete dikkat çekilecek
Kadına şiddete dikkat çekilecek
GİRİŞ 22.11.2016 13:43 GÜNCELLEME 22.11.2016 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadına yönelik şiddete karşı toplumsal bilincin artırılmasının ve farkındalık oluşturmanın önemine inanan ICA, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tarafından başlatılan ve İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasına destek veriyor.

ICA, kadına yönelik şiddete dur demek için Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü, 25 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında, 16 gün boyunca turuncu ışıklarla aydınlatacak. 

Birleşmiş Milletlerin hayata geçirdiği proje kapsamında dünyanın dört bir yanında sürecek etkinlikte, İstanbul’da; Kız Kulesi, Galata Kulesi, Haliç Metro Geçiş Köprüsü, Bozdoğan Kemeri, Hidiv Kasrı, Beyazıt Kulesi gibi kültürel varlıklar ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yanı sıra, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de turuncuya bürünecek. 

YORUMLAR 2
  • nhd 7 yıl önce Şikayet Et
    nerenge boyarsanız boyayın biz insanlarda bu cahillik varken hiç birşey örnek olmaz kısaca çok eğitilecek cahil insan var eğitim şart
    Cevapla
  • erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    köprüyü tamamen turuncuya boyasak nasıl olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kayserispor-Trabzonspor! CANLI
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!