Şiir ve masal birlikte olursa...

Polat Onat ilginç bir kitapla bu kez küçük okurlara hitap ediyor. "Şiir Madalyonunun Gizemi" adlı bu masal kitabında, kurgunun içine yerleştirilmiş on tane ilginç şiir var.

Şiir ve masal birlikte olursa...
Şiir ve masal birlikte olursa...
GİRİŞ 17.09.2013 12:43 GÜNCELLEME 17.09.2013 12:43

Çocuklara şiiri sevdirme amacı güttüğü belli olan bu benzersiz çalışmada, okurların da kitabın kurgusuna aktif olarak katılmaları amacıyla boş sayfalar bırakılmış.

Polat Onat'ın kaleme aldığı "Dias'ın Maceraları: Şiir Madalyonunun Gizemi" adlı bu kitap, Büşra Akbulut'un birbirinden güzel resimleriyle bezenmiş, birçok ilginç hayali kahramanının heyecanlı bir şekilde sahne aldığı başarılı bir masal. Kahramanımız Dias'ın ileride başka kitaplarla, yeni serüvenlere açılabileceği izlenimi de uyanmıyor değil doğrusu.

Okunan kaliteli masalların, şüphesiz küçükler için hayal gücünü artırıcı önemli etkisi var. Genel olarak, test çözme odaklı olarak yetiştirilen miniklere, kendi seviyelerine uygun dozda edebiyat sevgisi aşılayan, okuduğunda büyüklerin de belli oranda tat alacakları, bu hoş kitabı Nesil Çocuk Yayınları piyasa sundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı